Yapay Kızlık Zarı Kullanan Var mı ?

Yapay kızlık zarı satın almayı düşünen bayanların en çok merak ettiği konulardan birisi de "yapay kızlık zarı kullanan var mı" şeklindedir. Evet, yapay kızlık zarını sadece Türkiye'de 60.000'den fazla bayan kullanmıştır ve bu sayı her geçen gün 100-200 kişi aralığında da artış göstermektedir.

Yapay kızlık zarı kullanan var mı diye merak eden bayanların esas amaçları yapay kızlık zarını kullananların yorumlarını görmektir. Bu konu ile de yapay kızlık zarı kullandım sayfasından kullanıcı yorumlarına ulaşarak neler dediklerini görebilirsiniz.

yapay kızlık zarı kullanan var mı

Sahte zarı kullananların yorumları istisnasız bir şekilde hep olumlu yöndedir. Bunun sebebi ise orijinal olan ürünü tedarik edip, kullanım talimatlarına harfiyen uyup kullanmalarıdır. Başka sitelerde daha uygun fiyatlara satılan ve Japon ürünü olmayıp, Çin malı olan ürünleri satın alıp kullanan bayanların aynı sonuçları elde ettiklerini söylemek mümkün değildir.

Yapay kızlık zarı kullanan müşterimizin bilgilerini firma olarak da kayıt altına almadığımızdan dolayı, kullananlara erişip, konuşma imkanını maalesef sunamamaktayız. Fakat sitemize geri dönüş yapıp yorum bırakan az da olsa bazı müşterilerimiz bulunmaktadır. Bu müşterilerimizin ürün hakkında nasıl sonuçlar elde ettiklerini okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz.

Firma olarak müşterilerimizin gizliliğine son derece önem vermekteyiz. Sattığımız yapay kızlık zarını kullananlar için de gizliliğin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Sonuçta ömür boyu yol arkadaşlarına karşı saklanılan en büyük sırlarına ortak oluyoruz. Bundan dolayı da ileride bizim tarafımızdan akıllarında düşünce kalmaması açısından teslimatın hemen akabinde firmamızda kayıtlı olan iletişim bilgilerini veri tabanımızdan siliyoruz. Bazı müşterilerimiz yapay kızlık zarı kullanan var mı, bana iletişim bilgilerini verebilir misiniz, bu bayanlar ile konuşmak istiyorum tarzında sorular yöneltebiliyorlar. 

Bu soruya karşılık maalesef pozitif bir cevap vermemiz mümkün değildir ki zaten iletişim bilgilerini dediğimiz gibi biz silmekteyiz. Kendinizi numarasını istediğiniz bayanın yerine koyarsanız bizi anlamanız daha kolay olacaktır. Düşünün, yapay kızlık zarı kullandınız ve evlendiniz aradan aylar geçmiş. mutlu bir evliliğinizin tam ortasında bir gece telefonunuz çalıyor ve karşıdaki ses; "merhabalar, yapay kızlık zarı kullanan var mı diye sordum sizin telefonunuzu verdiler" derse ne yapardınız ? Elbette ki çok kötü bir durum.

Firmamız bu ve buna benzer bütün ihtimallerin önüne geçilmesi açısından yapay kızlık zarını kullanan bir müşteri, bizim ile iletişime geçmedikten sonra, kesinlikle bizim tarafımızdan irtibat kurulması gerçekleştirilmez.

Satın almayı düşündüğünüz ürün hakkında yapay kızlık zarı nereden alınır isimli makalemizi de okuyabileceğinizi hatırlatarak yazımızı sonlandırıyoruz. Daha çok bilgi edinmek isterseniz de sitemizdeki telefon numaralarından ve canlı destek bölümünden uzman operatör arkadaşlarımız ile iletişim kurabilirsiniz.

İletişim

Merve Hanım'dan 7/24 Detaylı Bilgi Alabilirsiniz. Şuanda Online!
Orijinal Ürün Kullanın, Riske Girmeyin. Japon Distribütörüyüz !

05365683014

6 Adet Yorum bulundu
  • Bedriye

    Yapay kızlık zarını ben de kullandım. Penis vajina içerisine girerken hemen kızlık zarı patlamış gibi olup, dışarıya doğru kan akmaya başlıyor. Çarşafın üzerinde rengi belli olmuyor ve kan gibi kuruyor. Kokusu da yok.

  • Sinem

    Ben de kullandım ve bu sayede evlendim arkadaşlar. İhtiyacı olan varsa bu sitedeki Merve Hanımdan çekinmeden satın alıp kullanabilir.

  • Elanur

    Bakirelik sorunumdan dolayı bende yapay kızlık zarı kapsülü kullananların yorumlarını incelemek için bu siteye ulaşmıştım. Kullanıcı yorumlarını okuduğum zaman sanırım benim de kabusum sona erdi diye düşündüm ve o gece sevincimden uyuyamadım. Kızlık zarı problemine çözüm bulanlar için dua ettim. Sonraki ayı beklemeden patronumdan avans alarak hemen Merve Hanım'ı aradım ve sipariş verdim. Ürün elime geçtiği zaman nasıl kullanılacağı hakkında detaylı bilgi aldım ve aynı gün içerisinde tek başıma test ettim. Sonuç beklediğimden de mükemmeldi. İlk ilişkimde gelen sıvı ne ise, hem yoğunluk, hem de renk olarak şimdi de gelen sıvı aynı şekilde. Evlilik için artık hiç bir bahanem kalmadı. Bundan sonra beni istemeye gelenleri artık ciddi bir şekilde inceleye bilirim.

  • Dilrüba

    Kadınlar Kulübü sitesinde ilk defa bu ürün ile karşılaştığım zaman klasik zor durumdaki bayanları kandırma ürünü diyip geçmiştim. Fakat ben de bekaret zarımı kaybettikten sonra dikime de para yetiştiremeyince çok fazla bir şey kaybetmeyeceğimi düşünerek kullanmaya karar verdim. Öncelikle kadın forumlarında yapay kızlık kanı kapsülü kullanan var mı, nasıl sonuçlar almışlar diye ciddi anlamda bir araştırma içerisine girdim. Gördüğüm kadarıyla on binlerce bayan bu ürünü kullanmıştı ve ben de yorumlarına güvenerekten satın alıp kullandım. Deneme ürününde gördüm ki kesinlikle kandırılmamışım. İşe yarayan gerçek bir ürünmüş ve bayanlara ciddi anlamda yardımcı olmak amacı ile ithal edilmiş. Ben faydasını gördüm, artık darısı ihtiyacı olan diğer arkadaşlarımın başına.

  • Kumru - Osmaniye

    Merhaba kızlar, bende alıp kullandım. Alırken utandım baya ama Merve hanımın sesini duyunca rahatladım. Bir kadının kadına yardımcı olması daha çok güven veriyor. Bekaret zarını kullandım ve inanılmaz gerçekçi. Çok işe yarıyor. Kim olursa olsun inanmama şansı yok. Yanında bulunan daraltıcı kremi ve her iki kapsülü de kullandım, bu şekilde ekstra etkisi oldu. Evleneceğim zaman yeniden sipariş vericem inşallah.

  • Perihan - Sinop

    Ben alıp, kullandım. Bu kadar iyi ve gerçek gibi olabileceğini tahmin etmiyordum doğrusu. Alsam mı, almasam mı diye tereddüte düşen kim varsa gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum ki, düşünmesinler bile. Adamlar gerçekten müthiş ötesi ürün yapmışlar ve bize en iyi hizmeti veriyorlar. Eminim ki binlerce insanın duasını alıyorsunuz, buna artık bende dahilim. Bu kızlık zarı da olmasa ne yapardım bilmiyorum. Kızlık zarı dikimi fiyatlarını da biliyorum ve ciddi pahalı. Herkesin imkanı el vermez. Ama siz iyiki varsınız

Bir cevap yazın