Yapay Kızlık Zarı Nerede Satılır ?

Sahte zarı kullanarak bekaret sorununa çözüm sağlamak isteyen bayanlar, yapay kızlık zarı nerede satılır şeklinde araştırma içerisine girebiliyorlar. Şunu belirtmek isteriz ki yapay kızlık zarı İnternet sayfamızın haricinde başka bir yerde satılmamaktadır. Eczanelerde, aktarlarda, cinsel sağlık merkezlerinde yapay kızlık zarının satışı bulunmamaktadır.

Yapay kızlık zarını kullanan bayanların gizliliğine son derece önem verdiğimizden dolayı, bu ürünü sadece İnternet sitemizde kargo aracılığı ile satmaktayız. Elden satılan ürünlerde müşteri gizliliği ihlali olabileceğinden dolayı, her ihtimali göz önüne alarak müşterilerimizin ileriki dönemlerde sorun yaşamaması açısından distribütör olan firmamız bu şekilde bir karar almıştır. 

yapay kızlık zarı nereden alınır

Yapay kızlık zarı satışına girdiğimiz ilk yıllarda ürünümüzün satışını bir çok eczanelerde gerçekleştiriyorduk. Daha sonra eczacı kalfalarından, yapay kızlık zarı satın alan müşterilere karşı uygunsuz davranışlar ile karşılaştığımızdan dolayı ilk kurulda ürünlerimizi toplatarak, sadece kargo ile gönderme kararı aldık. Gönderdiğimiz kargonun içeriğini ürünü teslim eden kurye bilmediğinden dolayı herhangi bir sorun yaşanmamaktadır. Bundan dolayı yapay kızlık zarı nerede satılır, nereden alınır gibi araştırmalar yapmaktaysanız, lütfen elden teslimat için ısrarcı olmayınız ve kurye ile teslimatını isteyiniz.

Japon ürünün Türkiye'deki resmi ve tek distribütörü firmamız olduğundan dolayı firmamız haricinde satışı yapılan bütün ürünler sahte olup, genellikle Çin malıdır. Bundan dolayı eczanelerden, diğer İnternet mağazalarından ve aktarlardan kesinlikle yapay kızlık zarı satın alıp kullanmanızı tavsiye etmemekteyiz.

Yapay kızlık zarını mağazalarda sattırmamamızın bir başka sebebi ise ürünün bilinirliğini artırmamaktır. Çok hızlı bir şekilde satılan bu ürünü daha da çok satmak isteyen mağaza sahiplerinin camlarına "yapay kızlık zarı gelmiştir" şeklinde bir ilan astıklarını düşündüğünüz de herkesin dikkatini çekecek ve ihtiyacı olan bayanlardan ziyade erkeklerin de ürünü tanımasına sebep olacaktır. Bu durumda da ilk gecesini kolay bir şekilde atlatacak olan bayanlar erkeklerin bekaret raporu vs. istemesi ile zor durumda kalabileceklerdir. Bizim amacımız ürünün erkekler tarafından çok duyulmadan, sadece ihtiyacı olan bayanlar tarafından kullanılmasıdır. Japonya merkezli üretici firmanın da amacı zaten bayanların ellerinde olmayan imkanlardan dolayı töre cinayetlerine kurban gitmeden kurtarılmalarıdır.

Bu yazımızda yapay kızlık zarı nereden alınır, nerelerde satılır gibi soruları yanıtlamaya çalıştık. Yapay kızlık zarı satın al sayfasından bu mucize ürüne sahip olabileceğiniz gibi, sitemizdeki telefon numaralarını arayarak veya Whatsapp üzerinden iletişime geçerek sipariş de verebilirsiniz.

İletişim

Merve Hanım'dan 7/24 Detaylı Bilgi Alabilirsiniz. Şuanda Online!
Orijinal Ürün Kullanın, Riske Girmeyin. Japon Distribütörüyüz !

05448259235

13 Adet Yorum bulundu
  • Kadriye

    Yapay kızlık zarı eczanelerde bulunmuyormuş. Bir kaç eczacı arkadaşım ile görüştüm. Daha önce eczanelerinde bu ürünü sattıklarını fakat distribütör firmanın artık kendilerine ürünleri göndermediklerini belirtti. Siz de bu konuya yazınızın içerisinde değinmişsiniz.

  • Aslı

    Yapay kızlık zarını eczaneden almak için ben de elimi yüzüme alıp gitmiştim. Fakat böyle bir ürünün olduğundan bile haberleri yoktu. Oradan nasıl uzaklaştığımı ben bile hatırlamıyorum. Sanırım bir daha da o eczaneye gideceğimi sanmıyorum. Sizin neden her yerde satış yapmadığınızı şimdi çok daha iyi anlıyorum. Mecburen ben de kredi kartı ile sitenizden satış yaptım. Sanırım en iyisi bu oldu.

  • Sude Gül

    Yapay kızlık zarı eczane gibi halka yerlerde bana göre de satılmamalı. Bu sayede erkeklerin bu ürün hakkında bilgileri daha çok olur ve nasıl anlaşılacağının yöntemlerini aramaya başlarlar. Bence sadece ihtiyacı olan bayanların yapacakları araştırma sonucunda ulaşabilecekleri bir ürün olmalı. Kızlık zarı nerede bulunur diye araştırıldığı zaman bile elden satış yapan yerlerin hiç birisinin ismi cismi çıkmamalı. Bu konu çok hassas arkadaşlar. Siz de mantıklı olarak düşündüğünüz zaman bana hak vereceksiniz.

  • Deniz

    Arkadaşlar kızlık zarı nerededir diye araştırma yaparken ben de bu site ile karşılaştım. Anlatılanları okudum. Ürün gayet mantıklı ama ben bakireyim ve evlenene kadar da bakire kalacağım. Evlilik öncesi kesinlikle cinsel ilişki düşünmüyorum. Amacım sadece kızlık zarının nerede olduğunu öğrenmek ve aynanın karşısına geçip incelemekti. Ama nerelere nasıl geldim de bakire olmayanların toplandığı yere geldim ben de anlamadım. Kusura bakmayın birisi görmeden ben çıkayım bu siteden :)

  • Salih

    2006 yılında eczanelere ilaç pazarlamacısı olarak çalışıyordum. Yapay kızlık zarı eczane raflarında o dönemde yer alıyordu. Geçen hafta bir arkadaşım için lazım oldu. Ürünü gördüğüm eczaneye gittiğim zaman artık eczanelerde sahte kızlık zarı satılmadığını, satışının sadece İnternet üzerinden yapıldığını belirttiler. Bu hareketiniz çok mantıklı olmuş. Çünkü bizim gibi erkekler tarafından çok dikkat çeken bir üründü. Bu tarz bekaret ve ilk gece hilelerini bildiğimiz zaman insanlar evlenmekten soğuyorlar gerçekten.

  • Fulya

    Ben de satın almak istiyorum. Gaziantep'te yaşıyorum. Kızlık zarı nerede bulunur ? Gidip kendim satın almak istiyorum. İnternet firmalarına çok güvenmiyorum maalesef.

  • Gülben

    Kızlık zarı nerededir, sitenizin üst bölümünde bir resim var ama o mu değil mi anlamadım. Paketinin açılmış bir görüntüsü falan yok mu?

  • Halime

    Sahte bekaret zarını nereden alacağım diye araştırma yaparken ben de sadece İnternet firmanız üzerinden sipariş verildiğini öğrendim. Tamam riskli olabilir fakat, acil ihtiyaç zamanlarında eczane gibi her şehirde olan yerlerden de satın alabilmemiz için olması gerektiğini düşünüyorum. Ben Gaziantep'in bir ilçesinde yaşıyorum. Buraya sipariş verdiğim zaman 2 günden önce gelmiyor. Bir de bulunduğum ilçede kargo şubesi olmadığı için haftanın da belirli günleri geliyorlar. Benim gidip Nizip ilçesindeki şubeden kendim almam gerekmekte. Benim bu şikayetimi lütfen dikkate alınız. Ben bir şekilde birliktelik günümü erteledim ama herkes benim kadar şanslı olmayabilir. Sonuçta yapay bakirelik kanı bakire olmayan her bayan için şart bir üründür.

  • Esin

    Ben Antalya'da yaşıyorum. Yapay kızlık zarı, Antalya içerisinde nerelerde satılır diye araştırdım. Bütün ulaştığım firmaların hepsi kargo ile gönderim yapabileceklerini, elden satışlarının olmadıklarını belirttiler. Ben de en son çare internetten araştırıp sipariş vermek zorunda kaldım. Araştırdığım zaman Hakan Bey'in gerçek orijinal olan ürünleri sattığını anladım. Zaten kendisinin 2011 yılından bu yana gazete ve televizyonlarda bir çok röportajına rast geldim. Gerçek ürün satmayan birisi nasıl gazetelerde haber yapsın ki dedim. Ürün elime geçip kullandığım zaman da doğru karar verdiğimi anladım.

  • Handan

    İstanbul içerisinde elden teslim alabileceğim bir yer vardı. 2 yıl önce arkadaşım için satın almıştım fakat geçenlerde gittiğim zaman artık satmadıklarını ve sadece İnternet üzerinden satış yapıldığını belirttiler. O zaman öğrenciydim fakat şuanda uzman bir eczacı olarak elden satış yapmama fikrinizi son derece destekliyorum. Elden teslimat olduğu zaman bence mahremiyet konusuna dikkat edilmiyor. Bu şekilde satın aldığımız zaman siparişi getiren kargocu ne getirdiğini bilmediği için yüz yüze birisi ile muhatap olup, kendini ifşa etme probleminden kurtulmuş oluyoruz.

  • Asuman

    İstanbul içerisinden mağazan satın almak istedim fakat yapay kızlık zarı satış noktaları elden teslimat yapmıyorlarmış. Fakat adresime İstanbul içerisinde 1 saat içerisin teslim ettiler. Satış noktalarını açsanız daha güzel olurdu fakat yine de motorlu kurye ile hızlı teslimat gerçekten güzel olmuş.

  • İlayda - Karabük

    Bir süredir bu ürünü nereden alabilirim diye araştırıyordum ve sayfanızı buldum. Şahsen gidip eczaneye de zar satıyor musunuz ya da kızlık zarı nerede bulurum diye soramazdım. Zaten anladım ki kızlık zarı eczane de bulunmuyor. Bende ürününüzü almaya karar verdim. Umarım çok işime yarar. Birkaç yakın tanıdığımdan da duyduğum kadarıyla baya gerçekçiymiş. Nereden aldınız diye soramadım doğrusu. Güvenilir bir siteye benziyor, muhtemelen tanıdığım insanlar da buradan aldı diye düşünüyorum. Yetkilinizle görüşüp ürün ve sipariş için detaylı bilgi almak istiyorum.

  • Naz - Tokat

    Ben Tokat'da yaşıyorum, sahte kızlık zarınızı almak istiyorum. Yalnız suni kızlık zarı nerde bulunur hiçbir fikrim yoktu. Sanırım eczanede satışlarınız yokmuş buradan okuduğum kadarıyla ki, bence de olmamalı halka açık şekilde satılmamalı. Sitenizden sipariş vermek istiyorum fakat gizlilik konusunda sorularım var. Evime gelmesini istemiyorum, şubeden alma şansım olur mu ve paket ne kadar gizli ? Kuryeler içerisindeki ürünün ne olduğunu biliyor mu ?

Bir cevap yazın