Kızlık Zarı Dikimi Fiyatları

Bekaret zarını herhangi bir sebep ile kaybetmiş olan bayanların, evlilik öncesinde ilk başvurmayı düşündükleri kurtuluş olarak bilinen bekaret onarımı hakkında bir çok bilgiyi sitemizde paylaşmaya çalışıyoruz. Bu araştırma makalemizde de, kızlık zarı dikimi fiyatı hakkında bilgiler vermeye çalışacağız.

Ayrıca yazımızın sonunda en uygun ve ucuz kızlık diktirme fiyatlarını da açıklayacağız.

kızlık zarı dikimi fiyatı

Kızlık Zarı Dikimi Fiyatı 2019

Yapılan operasyonun devlet desteği (SSK-Bağkur) kapsamında olmaması ve devlet hastanelerinde uygun görülmediğinden için yapılmamasından dolayı, kızlık zarı dikimi fiyatının bir standartı bulunmamaktadır. 

Kızlık zarı dikimi fiyatı 2019 yılı içerisinde 2.000 TL ile 5.000 TL arasında değişen fiyatlara sahip olup, doktorlar ile özel pazarlık yapılabilmektedir.

Bu olayı kısa bir örnek ile daha iyi anlayabilmeniz için yazmak istiyoruz. Örneğin İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bekaret onarımı fiyatı X doktorunda 2.200 TL'ye yapılırken, aynı sokak üzerinde hizmet veren başka bir doktor tarafından kızlık onarım ameliyatı fiyatı 3.800 TL olabiliyor.

kızlık zarı dikimi 2019 yılı fiyatı

Bayanların ihtiyaçları çerçevesinde özel ve lüx bir ameliyat olan kızlık zarı dikimi, oldukça basit ve kısa süren bir ameliyattır. Lokal anestezi uygulanarak yapılan ameliyatın fiyatlarında değişiklik olmasının sebeplerini kısaca şu şekilde sıralayabiliriz.

  • Uygulanan anestezi yönteminin lokal veya genel olarak yapılması.
  • Kızlık zarı tamiri yapacak doktorun bilinirliği ve tecrübesi.
  • Onarım yapılacak il veya ilçenin ekonomik durumu.
  • Kızlık zarı diktirme yapılacak olan bölgenin sosyal durumu.
  • Ameliyat öncesi ve sonrasında yapılacak olan muayenelerin sayısı.
  • Kızlık zarı dikimi yapılan ortamda kullanılan malzemelerin kalitesi.
  • Lazer ile veya diğer yöntemler ile ameliyatın yapılması.

Görüldüğü gibi kılık zarı diktirme fiyatlarının değişkenlik göstermesini etkileyen bir çok kriter mevcuttur. Fakat buradaki en önemli faktör, doktorun mesleki tecrübesi ve alanında almış olduğu sertifikalardır.

2017 - 2018 Yıllarında Kızlık Zarı Dikimi Fiyatları

Ameliyatın fiyatları her yıl değişkenlik göstermektedir. Ülkemizde yaşanılan yüksek enflasyon sebebi ile 2017 ve 2018 yıllarında kızlık zarı dikimi fiyatı daha uyguna yapılırken, 2019 yılında daha fazla artış göstermiştir.

Bir kaç farklı doktor ile yaptığımız görüşmede geçmiş yıllara ait elde ettiğimiz fiyat araştırması şu şekildedir.

Kızlık zarı dikimi 2017 - 2018 ve 2019 yılı fiyatları

Yukarıda yer alan görsel içerisinde 2017, 2018 ve 2019 yıllarına ait İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'da ki kızlık zarı dikimi fiyatları yer almaktadır. 2017 yılında en pahalı bekaret zarı dikimi fiyatı Bursa'da olurken, 2019 yılında fiyatının artmasına rağmen en ucuz kızlık zarı dikimi fiyatı Bursa'da olduğu görülmektedir.

Son 3 yılda yapılan istatistiklere göre kızlık dikimi fiyatları her yıl ortalama %30 oranında artış göstermektedir. Bu artış oranı da ülkemizdeki enflasyondan oldukça yüksektir. 

Kızlık zarı dikimi yorum sayfamızda bulunan ameliyat yaptırmış bayanların dikim fiyatları hakkında yorumlarının içerisinde yıllar ve yaptırmış oldukları tamirin fiyatları da yer almaktadır. Güncel verilere linkini bırakmış olduğumuz safyadan da ulaşabilirsiniz.

Geçici ve Kalıcı Kızlık Zarı Dikimi Fiyatı

Bildiğiniz gibi bekaret tamiri geçici ve kalıcı (flep) olmak üzere 2 çeşit yapılmaktadır. Birisi cinsel ilişkiden en fazla 2-3 gün önce yapılabilirken, flep yöntemi dayanıklı olduğu için istenilen süre kadar önce yapılabilmektedir.

Yazımızın üst kısmında bahsetmiş olduğumız fiyatlar, kalıcı yöntem yani flep yönteminin fiyatlarıdır. Geçici kızlık zarı dikimi işlemleri günümüzde doktorlarımız tarafından riski büyük görüldüğü için uygulanmamaktadır. Çünkü en ufak bir yanlış harekette geçici dikim zarar göreceğinden dolayı erken kanama meydana gelebilmektedir. 

Fakat yine'de merak eden bayan arkadaşlarımız için geçici bekaret tamiri fiyatlarının 1.000 TL ile 2.500 TL arasında olduğunu söyleyelim. Çok nadir de olsa bu işlemi yapan doktorlar ile karşılaşmanız mümkündür. Ortalama olarak geçici dikim fiyatları, flep yönteminin yarısı civarındadır.

Lazer ile Kızlık Zarı Dikimi Fiyatları

Gelişen teknoloji ile birlikte bekaret tamiri artık gelişmiş hastane veya muayenehanelerde lazer ile yapılmaktadır. Fakat burada her bayanın bilmedii bir şey var. Ameliyat kısmen lazer ile yapılmaktadır. Dikim işleminden kısaca bahsederek lazerin nasıl kullanıldığından bahsetmek istiyoruz.

lazerle kızlık zarı dikimi fiyatı

Lazer yöntemi ile vajinanın içerisinden dokular kesilerek ayrılmaktadır. Daha sonra kesilen bu dokular vajinanın duvarına lazer ışınları ile değil, ameliyat iplikleri ile dikilmektedir. Lazer ile kızlık zarı dikimi yapılmasının en büyük avantajı, vajinadan ayrılan ve daha sonra dikilen dokularda lazer kullanıldığı zaman kanama olayının ameliyat sırasında olmamasıdır. Yani daha az sancılı ve kan kayıplı bir ameliyat olmaktadır.

Elbette ki lazer ile dikim fiyatlarının normal kızlık dikimi fiyatlarına göre bir farkı olacaktır. Bir çok doktor muayenehanesinde bulunmayan lazer ile işlem için ekstra olarak 1.000 TL ile 1.500 TL arasında fark ödemek zorunda kalabiliyorsunuz.

En Ucuz Kızlık Zarı Dikimi Fiyatı

Araştırma makalemizin içerisinde de gördüğünüz gibi dikim fiyatları oldukça yüksektir. Aslında mevcut rakamlar kadar bir maliyeti olmasa da, bayanların zor durumda kalmalarını fırsat bilen bazı doktorlar fiyatları yüksek tutmaktadırlar. 

Büyük şehirlerde alternatif doktorlar olduğundan dolayı fiyatlar bir nebze daha düşüktür. Fakat, Adana, Samsun, Konya, Antalya, Gaziantep, Kayseri, Sivas, Mersin gibi daha küçük ve muhafazakar şehirlerimizde kızlık zarı dikimi fiyatı daha yüksektir. 

en ucuz kızlık zarı dikimi fiyatı

Güzel maaşlı bir işte çalışmayan veya hiç çalışmayan bayanların bekaret tamiri için gerekli olan paraları ödeyebilmesi pek de mümkün değildir. Ayrıca bazı bayan arkadaşlarımız da bu tarz ameliyatlardan korkmaktadırlar.

İşte tam da bu tarz sorunu olanlar için Japon bilim adamları devreye girerek yapay kızlık zarını ürettiler. 2019 yılı itibari ile sadece 199 TL'ye satılan ve içerisinde 2 adet bulunan bu ürün sayesinde ameliyat olmadan bekaretinize yeniden kavuşabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için yapay kızlık zarı sayfasını ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.

İletişim

Merve Hanım'dan 7/24 Detaylı Bilgi Alabilirsiniz. Şuanda Online!
Orijinal Ürün Kullanın, Riske Girmeyin. Japon Distribütörüyüz !

05365683014

9 Adet Yorum bulundu
  • Gülay - Kocaeli

    Kocaeli Gebze'de yaşıyorum. Benim de bu ameliyata ihtiyacım var. Bir kaç farklı doktor ile telefon ile görüşmeme rağmen telefonda ücret bilgisi veremeyeceklerini, muayenehaneye gelerek görüşme yapıp kızlık zarı dikimi ücreti hakkında bilgi alabileceğimi belirttiler. Bu kadar saçma bir sistem görmedim. Belki benim bütçem en fazla 500 TL'dir, siz 5.000 TL isteyecek olabilirsiniz. Bunun için illa ki sizin yanınıza gelip neden vakit ve umut kaybı yaşamalıyım ki anlamıyorum.

  • Şengül - İzmir

    İzmir Şirince'de ikamet ediyorum. Yazınızın içerisinde yazmış olduğunuz İzmir için olan fiyatlar hemen hemene doğru. Ben de bazı doktorlar ile görüştüm fakat makale içerisinde geçen sahte kızlık kanı ürününüz benim kafama çok yattı. Daha ucuz fiyatlara bu sıkıntıdan kurtulmak varken neden hem ameliyat olup hem de daha çok ücret vereyim ki. Yorumlar çok olumlu duruyor en kısa sürede mutlaka deneyeceğim.

  • Asel - Ankara

    Ben bekaret onarımı yaptıracağım zaman genel anestezi yaptırmak istemiyorum. Zaten dikim yapılan o koltuğu gördükçe içim ürperiyor. Bacaklarını sonuna kadar açıyorsun, uyuyorsun falan nedense hiç mantıklı gelmiyor bana. Ben Ankara'da yaşadığım için mecburen yaşadığım şehir içerisinde tamir yaptırmam gerekiyor. bir kaç farklı doktor ile görüştüğümde bana ödememin mümkün olmadığı bekaret tamiri fiyatı verdiler. Ne yapacağımı bilmiyorum. İş yerimden kısa süre önce işten çıkartıldım, yeni iş de bulamayorum.

  • Işılay

    Doktorlar ile ücret konusunu konuştuğum zaman bir çoğu sitenizde yazan fiyatlara eş değer fiyat söylediler. Fakat biraz muhabbet edip pazarlık yapınca ciddi oranda dikimin fiyatları düşüyor. Ben İzmir'de görüştüğüm doktordan fiyat aldığımda bana 5.000 TL civarında bir şey söylemişti. 2018 yılında pazarlık ile 2.000 TL'ye dikim yaptırmıştım. hesabını bilmediğiniz paranız gerçekten çoksa söyledikleri fiyatları kabul edebilirsiniz. Fakat benim gibi parayı zor kazanan ve pazarlığı da iyi bilen birisi iseniz çok daha uygun rakamlara onarım işlemini yaptırabilirsiniz arkadaşlar.

  • Ayfer - Bursa

    Bekaretimi kaybettiğim zamandan bu yana, kızlık zarı diktirme fiyatları konusunda araştırma yapıyorum.Birçok doktor ile onarım hakkında telefonda görüşme sağladım. 2017 yılında 700 TL fiyat aldım, fakat bazı maddi sebeplerden dolayı ertelemek zorunda kaldım.Şimdilerde ise birkaç doktordan 2020 yılında fiyatların 5000 TL'yi bulacağını duydum.Fiyatların bu kadar artması anlamsız.Ne yapacağımı bilemez haldeyim.Daha uygun fiyatlara kızlık zarı dikimi hakkında herhangi bir hastane yada doktor önerisi yapabilecek birisi var mı acaba?

  • Seher - Diyarbakır

    Daha önce kızlık zarı diktirme ücretleri ile ilgili doğrusu utanıp çekindiğim için, herhangi bir doktorla hiç görüşme sağlamadım.Burdaki kızların yorumlarına istinaden oldukça da pahalı bir operasyona benziyor. Şu an için tamir yaptırmam mümkün değil gibi.Yaptırmak istesem dahi ailemden habersiz olacağı için şehir dışına çıkıp o sıra halledebilmem gerek.Fakat yorumlarda okuduğum kadarıyla sanırım sizin ürününüzle böyle bir zahmete gerek kalmaksızın kullanımımız mümkün. Anesteziye veya acıya hiç gerek kalmadan olması çok güzel ve umut verici. Ürününüzü mutlaka deneyip tekrar yoruma konuyla ilgili yazacağım..

  • Rabia - Samsun

    Yaklaşık 1 senedir zar onarımı için para biriktiriyorum.Daha uygun fiyatlı kızlık zarı dikimi için araştırma yaparken sitenizi buldum. Yorumlar, memnuniyet ve fiyatlar oldukça dikkatimi çekti.Bu zamana kadar onca parayı biriktirip bekaret zarı için bıçak altına yatmanın aptallık olduğunu farkettim sayenizde.En kısa sürede ürününüzü denemek istiyorum.Eğer ciddi memnun kalırsam, beni büyük bir dertten kurtarmış olursunuz.

  • Selma - Kadıköy

    Sitenizde yazmış olduğunuz fiyatları ben de uzun süredir takip ediyorum ve her yıl gerçekten de artış oluyor. Ülkemizin hali de malum. neye zam gelmedi ki bekaret tamirine zam gelmesin değil mi? Benim korkum, tamir yaptırdıktan sonra, kızlık zarı dikimi tutmayanlar oluyormuş. Eğer ki böyle birşey olursa ne yapacağız çok merak ediyorum. Hadi parayı geri almayı geçtim de, evlenmişin ilk gece kanama olmamış, eşine ne diyeceksin ki. Bundan dolayı çok tedirginim. Fakat bu sahte zar kafama yattı. Hiç olmazsa ilk ürünü deneyip sonucu görürüm diye düşünüyorum.

  • Selma - Kadıköy

    Sitenizde yazmış olduğunuz fiyatları ben de uzun süredir takip ediyorum ve her yıl gerçekten de artış oluyor. Ülkemizin hali de malum. neye zam gelmedi ki bekaret tamirine zam gelmesin değil mi? Benim korkum, tamir yaptırdıktan sonra, kızlık zarı dikimi tutmayanlar oluyormuş. Eğer ki böyle birşey olursa ne yapacağız çok merak ediyorum. Hadi parayı geri almayı geçtim de, evlenmişin ilk gece kanama olmamış, eşine ne diyeceksin ki. Bundan dolayı çok tedirginim. Fakat bu sahte zar kafama yattı. Hiç olmazsa ilk ürünü deneyip sonucu görürüm diye düşünüyorum.

Bir cevap yazın