Kızlık Zarı Dikimi Yorumları

Bekaret kaybına uğramış olan bayanların yaptırması gereken işlem olan bakirelik onarımı ile ilgili olarak, kullanıcıların gerçek yorumlarına ulaşmak oldukça zordur. Bu tarz deneyimlere ulaşmanın kolaylaşması için ekibimiz tarafından kızlık zarı dikimi yorumları ile ilgili bir sayfa oluşturduk. 

Şuanda bulunduğunuz sayfanın altında yer alan yorum bölümünden gerçek bilgilerinizi paylaşmadan siz de yaşadığınız deneyimleri, diğer okurlarımız ile güvenli bir şekilde paylaşabilirsiniz. Gerçek kimlik bilgilerinizi girmenize gerek olmayıp, sahte isminizin yanına dikim yaptırdığınız şehri yazmanız yeterli olacaktır. Ayrıca yorumunuzun içerisine yaptırdığınız ameliyatın kalıcı (flep) mı yoksa geçici dikim şeklinde mi yapıldığından bahsederseniz ve bir de dikimin fiyatından bahsederseniz, okurlarımız daha da çok bilgileneceklerdir.

Ülkemizde yapılan bekaret tamirlerinin geneli kalıcı (flep) yöntem şeklinde uygulandığı için geçici kızlık zarı dikimi yaptıranların yorumları, flep yöntemine göre daha az bulunmaktadır. Geçici tamir yöntemi hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz kızlık zarı dikimi makalemize göz atmanızı da tavsiye ederiz.

kızlık zarı diktirenlerin yorumları

Kızlık Zarı Dikimi Yaptıranların Gerçek Yorumları

Bu sayfamızın altında yer alan yorum bölümüne sadece kızlık zarı dikimi yaptıran veya yaptırmayı düşünen bayanlar, yorum ve sorularını paylaşabilirler. Özellikle yapay kızlık zarı ile ilgili deneyimlerinizi ve sorularınızı paylaşmak isterseniz yapay kızlık zarı kullanıcı yorumları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

kızlık zarı diktirenler

Yorum içerisinde kişisel verilerinizi paylaşmamanızı ve diğer kullanıcıların iletişim bilgilerini onlardan talep etmemenizi önemle rica ederiz. Paylaşımlarınızı lütfen sadece sayfamızın alt bölümündeki alandan yapınız. Birden fazla yorum yapıp, kullanıcılara cevap verecekseniz lütfen aynı sahte ismi kullanmaya özen gösteriniz.


Kızlık zarı dikimi yaptıranlar, yorumlarını paylaştıktan sonra, sitemizde satılmakta olan ürünlerden herhangi birisini satın almak isterlerse %5 indirimli olarak sipariş verebilirler.

Kalıcı kızlık zarı dikimi yaptıranların yorumları

 

İletişim

Merve Hanım'dan 7/24 Detaylı Bilgi Alabilirsiniz. Şuanda Online!
Orijinal Ürün Kullanın, Riske Girmeyin. Japon Distribütörüyüz !

05365683014

44 Adet Yorum bulundu
  • Melek - Ankara

    Ben 6 ay önce Ankara'da kızlık zarı dikimi yaptırdım. Yaptırmadan önce çok araştırdım. Param yetmediği için yapay kızlık zarı kullanmayı düşünüyordum fakat eski sevgilimin başına taş düştü sanırım dikim parasını hesabıma yatırmış. Ankara'da araştırmalarım neticesinde Yeşim Hanım'a ulaştım. Randevu alarak gittiğimde önce sekreteri Aslı Hanım ile uzun bir muhabbet ettik. Aslı Hanım ve Yeşim Hanım bayanları oldukça rahatlatıcı şekilde konuşuyorlar. Psikolojik olarak ben tamam olduktan sonra ameliyat için gün aldım. Gittiğimde yine benimle oldukça ilgilendiler, sohbet ettiler. Daha sonra ameliyata geçtik. Beni tamamen bayıltmadılar, sadece alt tarafta tamir yapılacak bölgeyi ve onun altını uyuşturdular. Operasyon sırasında da güzelce bana ne yaptıklarını, hangi aşamada olduklarından bahsettiler. 2 ay önce yeniden muayeneye gittiğim zaman her şeyin yolunda olduğunu, ilişkide kanama olacağını söyledi çok memnun oldum. Muayene ve dikim ameliyatının bana toplam maliyeti 3950 TL'yi buldu.

  • Vildan - İzmir

    Ben İzmir'de bekaret onarımı ile birlikte daraltma işleminin ikisini toplamda 6700 TL'ye yaptırdım. Ameliyat olmadan önce çok araştırma yapmadım. Arama motorundan bakıp ilk çıkan doktoru aradım, tesadüfen bana yakın bir konumdaymış gittim konuştum. Pazarlık da yapmadan dediğini kabul ettim. Sonra herkesten duydum ki çok yüksek bir para almış benden. Normalde İzmir Konak'ta 3000 liralara bu işlemi yapan doktorlar varmış. Ama netice itibariyle yaptırmış oldum ve evlendiğim zaman da kanama oldu. Dikim sonrasında oluşan kanama, normal kızlığımın yırtıldığı zaman olan kanamaya göre çok fazlaydı. Ameliyattan bahsedecek olursam da, korkulacak hiçbir şeyi yok. Gayet basit bir şekilde 1-2 saat içerisinde tamamlanıyor.

  • İclal - Kayseri

    Evliliğimden önce bekaret konusunu eşime açıp açmama konusunda oldukça kararsız kaldım. İşin doğrusunu ona anlatıp dürüst davranmak istiyordum fakat bu olayı kaldıramamasından çok korkmuştum. Ben işimi sağlama alıp, Kayseri'de kızlık zarı diktirmeye karar verdim. Araştırma yaptığım zaman 2 tane doktora ulaşabildim. Fiyatları ikisinin de aynıydı. Bayan doktor olması sebebi ile Rukiye Hanım'ı tercih ettim. Bana muayeneler ve dikim sonrası kontroller ile birlikte toplamda 4800 TL'ye mal oldu. Ameliyat beklediğimden uzun sürdü. Korktuğum için genel anestezi altında yapılmasını istedim. Yaklaşık olarak 90 dakika süren bakirelik onarımı neticesinde dikim işlemi başarıyla tamamlandı. Düğünüme 2 gün olduğu için kalıcı yerine geçici olan operasyonu tercih etmiştim. Gerdek gecesi ilişkide kanamam oldu fakat sadece 4-5 damla kadardı. Oysa benim kızlığım bozulduğu zaman 3 gün kanama aralıklarla devam etmişti. Neyse ki eşim çok detaylı inceleyip dert etmedi, ben de ilk gece kabusunu rahatlıkla atlatmış oldum.

  • Fatma - Konya

    Geçici olarak yapılan ameliyat bana çok mantıklı gelmediği için flep yöntemini tercih ettim. Konya içerisinde diğer şehirlere göre dikim fiyatları biraz yüksek sanırım. Ben 6000 TL gibi bir ücret ödeyerek bekaret tamiri yaptırdım. Doktorum daraltma işlemini de gerçekleştirmenin daha mantıklı olacağını belirterek işlemi gerçekleştirdi. Evliliğimin ilk gecesinde hiç sorun yaşamadım. Öncekinde nasıl kanama olduysa gerdek gecesinde de aynısı oldu.

  • Seha - Kocaeli

    Ben ameliyat olmaya karar vermeden önce ciddi anlamda bir araştırma içerisine girdim. Kocaeli'de kızlık zarı dikimi yaptıranların yorumlarını teker teker okudum. Ameliyatı olacağım doktorun bayan veya erkek olması benim için çok da önemli değildi. Sonuçta işini iyi yapan birisi olsun benim için yeterliydi. Dikim yaptıranların yorumları beni Operatör Doktor Burcu Çetinkaya Hanımefendiye yönlendirdi. Kendisi çok insancıl ve rahatlatıcı bir şekilde hastalarına karşı yaklaşıyor. Zaten çok da sempatik birisi. Kalıcı olarak flep yöntemini tercih ettik ve beklediğimden de kısa süre içerisinde dikim işlemini tamamladı. Geçtiğimiz yıl yani 2018'in başlarında yaptırdığım için ödediğim fiyatı net olarak hatırlamıyorum fakat 2000 liranın üzerindeydi. Ama net olarak 3000 TL'mi daha mı fazlaydı inanın hatırlamıyorum. Ben yaptırdığım işlemden memnun kaldım. Doktorumu da her bayana tavsiye ederim.

  • Nihal - Ankara

    2017 yılından bu yana sitenizi ilgi ile takip etmekteyim. Özellikle dikim ücretini bulamayan bayanlar için sattığınız yapay kızlık zarı için ve dikim konusunda bayanlara yol gösterciliğiniz için sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. Ben Ankara'da dikimi 2017 yılında 3550 TL'ye yaptırmıştım. Maalesef ki sizin ürün ile dikimden sonra tanıştım. Önce tanışsaydım dikim yaptıracağımı hiçde sanmıyorum. 2018 yılında ise evlendim. Beklentilerimden çok çok az bir kanama oldu. Sadece eşimin cinsel organına az bir şey bulaşmış. Çarşafa akmadı bile ama netice itibariyle şu anda ellerinizden öper bebeğim bile var.

  • Deniz - Isparta

    Ben daha 3 gün önce yani 2019 yılında bekaret onarımı yaptırdım. Bu ameliyatı olmadan önce uzun bir süre araştırdım. Yapay kızlık zarı ürününüz ile karşılaştım fakat ben riskleri sevmediğim için ve maddi durumum da yerinde olduğundan dolayı tamir yaptırmayı daha uygun gördüm. Aslında sizin ürününüzü kullananların yorumları da beni baya etkilese de, dediğim gibi riski hiç sevmiyorum, özellikle de bu konuda. Isparta'da öğrenciyim. Isparta içerisinde dikim yapan hastane ve doktor olmadığından dolayı bana en yakın il olan Antalya'da tamir yaptırdım. Bana muayeneler ile birlikte toplam maliyeti 3950 TL civarında oldu. Şu anda yeniden ilişkiye girmedim ama içim gayet rahat.

  • Nezaket - İstanbul

    Ben Ocak 2019 yılında İstanbul Kadıköy'de özel muayenehanede bekaret onarımı yaptırdım. Ameliyat olmadan önce oluşan korkularımın yersiz olduğunu dikimden sonra anladım. Korkulacak hiç bir şey yokmuş. Fakat bu konuda doktorumun etkisi çok oldu. Her görüşmeye gidişimde beni inanılmaz şekilde rahatlatacak şekilde konuştu. Sorduğum sorulara benim anlayacağım seviyede detaylı bir şekilde cevap verdi. Aramızda yakalamış olduğumuz enerji beni ciddi anlamda rahatlatmaya yetti. Flep yöntemini tercih ettim. Bana önce ve sonrasında gittiğim muayeneler de dahil kızlık zarı dikimi ücreti 4850 Türk Lirası'na mal oldu. En son gittiğim kontrolde eskisinden de daha sağlam bir kızlık zarına sahip olduğumu söyledi. İhtiyacı olan arkadaşlar isterlerse ve buradan yayınlamak yasak değilse, doktorumun bilgilerini paylaşabilirim.

  • Öznur - Antalya

    Antalya Muratpaşa ilçesinde Lara bölgesinde uzman doktora 2018 yılının Kasım ayında dikim yaptırdım. Yaptırdığım işlemin toplam fiyatı herşey dahil 3500 TL civarında oldu. Kredi kartımın ödeme dökümünde görünmemesi için nakit olarak ödemeyi tercih ettim. Dikimden 2 saat sonra anestezinin etkisi geçince yürüyerek çıktım. Bazı arkadaşlar bir kaç gün yatılacağından falan bahsetmiş ama öyle bir şey yok. Kalıcı olarak yaptırdığım ameliyattan sonra gündelik hayatıma devam edebildim ve sorun yaşamadım. Dikimden önce doktorum benimle oldukça ilgili gibiydi ama dikimden sonra gittiğim zaman benimle çok ilgilenmedi. Sonuç olarak ben işimi gördürdüm, o da parasını aldı. İşim bittikten sonra benimle ilgilenip, ilgilenmemesi işin gerçei beni çok da ilgilendirmiyor. Yaptığı tamir sonucunda gireceğim ilişkide üç beş damla kan gelsin geri tarafı çok da önemli değil.

  • Buket-Bursa

    Ergenlik döneminde arkadaşlarımın sapma sapan fikirleriyle kendi kendime aldıgım bekaretim bugün bana dert oldu.Kimseyle birlikte olmamama ragmen bunun açıklamasını yapamam zaten yapsamda kimse bana inanmaz ve ben nişanlımı çok seviyorum.bir çözüm bulmam gerekiyordu dikim dışında.Çünki hem utancımdan gidip diktiremezdim hemde maddi olarak durumum buna müsait degil.Başka bir çözüm arıyordum internette,sahte kızlık zarı diye araştırırken internette yapay kızlık zarına denk geldim ve o kadar mutlu oldum ki anlatamam.Japonlardan allah razı olsun kimseye bir açıklama yapmama gerek yok onlar sayesinde.Ürün elime ulaştı ve denememi yaptım.Şükürler olsunki sahibi olmadıgım bir suçlamanın kurbanı olmayacağım.

  • Çaresiz Anne

    Benim durumum buradakilerden farklı ben bir anneyim ve kızımın ne haltlar yediğini malesef biliyorum tabi benimde bunda biraz payım var onu cok rahat büyüttüm ve öyle de yaşamasına müsade ettim.Herneyse artık evlilik yaşına geldi ve çok hayırlı bir talibi var.Fakat kızımın bakirelik problemi var ve bunu kocam duyarsa ikimizide öldürür.Önce kızımı kızlık zarı muayenesine götürdüm fiyat almak için hangi hastane ve şehir olduğu önemli degil ama kızlık zarı dikimi fiyatı bana çok geldi.Diktirmek için bana 5,000 tl fiyat verdiler ve bunu kocamdan habersiz ödüyemezdim mutlaka anlardı.Mecbur başladım internetten araştırma yapmaya ve yapay kızlık zarı ve kızlık zarı diktirme fiyatlarına denk geldim arada dünyalar kadar fark vardı.Mecbur sipariş verdim denemek için ve kızıma denettirdim kullanma talimatlarında ki gibi.Sonuç inanılmazdı ben bile bakire oldugunu düşündüm o an zaten erkekler bi kırmızılık görsün yeter.Bu sıkıntıyıda böylelikle halletmiş olduk çok ucuza.Teşekkürler(bekaretzari.com)

  • Burcu

    Çocukluk aşkım olan adamla 9 yıllık bir birlikteligimiz oldu lise çağlarına geldiğimizde bazı şeylerin önüne geçemedim ve bekaretimi ona teslim ettim.Beni kandırdı şerefsiz adam ne hayallerimiz vardı onunla ama adi herif beni üniversitenin son yıllarında terk etti.2 yıl onun şokunu atlatamadım okulumu bitiremedim ve ailem bana görücüye gelenlerden birisiyle beni zorla evledirmek istiyor başka çarem yok ama beni normal olarak bakire zannediyorlar.İnternetten kızlık zarı dikimi videolarını izledim ama çok korkuyorum.Forumlardaki kızlık zarı diktirme yorumlarını okuyunca anladım ki hayli masraflı olacak benim için.Mecbur yapay kızlık zarı sipariş edecektim.Yapay kızlık zarı kullananlar yorumlarını okuduktan sonra sipariş vermeye karar verdim ve gizli kargo olarak geldi. kargo şubesine gidrek aldım hemen 1 tane denedim.Sonuç etkileyiciydi.Diğerinide görücü usülü evlenirsem o zaman kullanacağım.

  • Firuze

    Kendi zevkim için yıllarca yaşadım ve pişmanda değilim zaten bu hayatın tadı başka nasıl çıkardıki sonunda kendime zengin kocada buldum tabi o beni bakire zannediyor.Bende öyle davranıyorum elini elime bile sürdürmüyorum.Yakında evleneceğimiz için ilk gece çok önemli niye bu kadar önem verir bu erkekler kızlık zarına bilmiyorum sanki kendileri yıllarca kimseyle bir ilişkisi yaşamdanbize geliyorlarda bizde onları tertemiz bekliyeceğiz.Neyse boşverelim bunları bırakın herşey onların istediği gibi görünsün. Ben istanbulda yaşıyorum burda bir hastanede kızlık zarı dikimi yaptıracağım aslında yapay kızlık zarı kullananlar yorumlarını okudum gayet mantıklı ve herkes mamnun ama yinede işimi şansa bırakmak istemiyorum almış olduğum fiyatta 4500 tl bunu bilgilendirmek amacıyla yazıyorum sizleri zaten benim için ne kızlık zarının nede diktirme fiyatının pek bi önemi yok.zaten müstakbel kocam haberi olmadan karşılıyor herşeyi.Herkese bol şans.

  • Melis

    Avrupda doğdum ve büyüdüm.Babam türk annem alman.Ve bende avrupa standartalrına göre bir hayat yaşadım oralarda bakirelik türkiyedeki kadar önemli değil hatta orda bakireleri arkadaş ortamından dahi dışlıyorlar fakat türkiye çok farklı bir anlayışa sahip bu konuda.Babamda beni dayısının torunuyla evlendirmek istiyor onun için geldik türkiyeye söz ,nişan falan yaptılar hemen bu gidişle düğünde yakın ama ben bakire olmadığım için bu riski ortadan kaldırmam lazım aksi taktirde evlendikten sonra bile babam beni öldürür.Bundan sebep kızlık zarı dikimi yaptırmak istiyorum fakat buna zamanım yok ve burada kimsemde yok bu işleri halledebileceğim onun için yapay kızlık zarı kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra siparişini verdim bu siteden 2 adet seklinde gizli kargoyla geldi.Kimseye belli etmeden kargoyu aldım ve denedim yapay kızlık zarının zararıda yok.Artık herhangi bir tereddütüm kalmadı.Gönül rahatlığıyla evlenebilirim.

  • Bergüzar - Konya

    Sevdiğim ve kendimi emanet ettiğim erkek arkadaşımı vahim bir trafik kazasında kaybettikten sonra ben de mecburen bakirelik problemime çözüm bulmak zorunda kaldım. Normalde evlenecektik, birbirimizi çok seviyorduk fakat kendisini kaybettim. Ailemin bu durumdan haberi yoktu ve Konya'da bekaret konusu oldukça önemlidir. yeni evleneceğim eşim benim bu durumumu bilse, ya benimle evlenmez ya da evlendiğim gece ailemin kapısına beni geri bırakabilirdi. Uzun bir araştırma neticesinde Konya'da 3850 TL'ye kızlık zarı diktirenler olduğunu öğrendim. Aynı doktor ile görüştüğüm zaman daha yüksek bir fiyat söyledi ve durumumun o kadar olmadığını, bana yardımcı olmasını rica ettim. Pazarlık neticesinde 3.500 TL'ye 2018 yılı Haziran ayında kızlık zarı diktirttim. 2019 yılı Şubat ayında ise düğünüm oldu. Gerdek gecesinde hafif bir kanama meydana geldi. ben daha çok olmasını ümit ediyordum. Normalde kızlığım bozulduğu zaman 2 gün ara ara kanamalar olmuştu. Dikimden sonra ise sadece ilk birleşmede 8-10 damla kadar kan geldi başka bir şey olmadı. Fakat yine de gerdek gecesi hilesi uygulamamda sorun yaşamadım. Bu sitede satılmakta olan sahte kızlık kanını çok sonradan gördüm. Baştan görmüş olsaydım 199 TL gibi komik bir rakama ilk gecemi atlatırmışım.

  • Hülya - Gaziantep

    Erkek arkadaşım evlenmeden önce cinsel birliktelik istediği için, ben de bakire olmadığım için geçici olarak kızlık zarı dikimi yaptırmayı tercih ettim. Gaziantep'te yaşıyorum ve burada zaten çok azla dikim yapan doktor bulmak zor. Utana sıkıla bir doktoru kendi muayenehanesinde ziyaret edip fiyat istedim. Kalıcı olarak flep yöntemi uygularsa 6.000 TL, geçici olarak dikim yaparsa da 2.000 TL olarak yapabileceğini söyledi. Pazarlık yapmak istesem de oralı bile olmadı. Başka da alternatifimin olmadığını düşünerek, geçici dikimi kabul etmek zorunda kaldım. Yaklaşık olarak 20 dakika falan sürdü. Dikimden sonra en geç 1 hafta içerisinde ilişkiye girmem gerektiğini söyledi. Ayrıca uymam gereken bazı kuralların olduğunu söyledi. Aksi taktirde hemen bozulabilirmiş. Yaptırdıktan sonra pişman oldum ama yine de vakit kaybetmeden birliktelik yaşadım. Sorunsuz bir şekilde biraz kanamam oldu. Erkek arkadaşım inandı. 2019 yılı Mart ayında bu işlemi yaptırdım. Diğer arkadaşların yorumlarına baktığım zaman, başka şehirlerde flep yönteminin fiyatı, benim geçici yönteme göre oldukça ucuz. Demekki alternatifin olmayınca canın isterse yap demiş doktor bana. Her neyse ben sorunsuz bir şekilde atlattım, verdiğim para da çok gözümde değil şu aşamada. Yakın zamanda evlilik teklifi bekliyorum artık :)

  • Gizem - Şanlıurfa

    Kızlık dikimi yaptıranların yorumları oldukça başarılı geçmiş. Benim ki ise hüsran ile sonuçlandı. Şanlıurfa'da anlaştığım özel bir doktor ile 3.400 TL'ye el sıkıştık. Yarım saatten biraz uzun süren operasyon sonucunda kızlığımı tamir ettiğini ve gireceğim ilişkide kanama olacağını söyledi. 2018 yılında bekaret onarımından 6 ay sonra evlendim. İlk gecemde kan gelmedi. Eşimin manidar bakışlarına maruz kaldım. Sabah doktora giderek durumu anlattım. Kendisi yeniden muayeneye gelmesini söylediğini, benim ise gitmediğimi iddia etti. Oysaki bana öyle bir bilgi vermemişti. Çözüm üretmesini istediğim zaman ise eşim ile beraber kontrole gelmemizi, kendisinin yeni bozulmuş, bazı kızlık zarı yırtılmalarında kanama olmayabilir diyeceğini söyledi. Ben de hemen eşimi arayarak bir doktora gitmemiz gerektiğini, bu vahim durumun altında kalamayacağımı söyledim. Sağ olsun anlayışla karşıladı ve dikim yapan doktorun yanına giderek muayene oldum. bana söylediklerini eşime de söyledi. Yakın bir tarihte bozulma olduğunu fakat saati saatine söylemesinin mümkün olmayacağını söyledi. Benim size tavsiyem arkadaşlar, dikim yaptırdıktan sonra mutlaka doktorunuza yeniden belirli bir tarihten sonra muayene olun. Herkesin kocası benimki kadar anlayışlı olamaz ve herkes de benim kadar şanslı olamaz.

  • Nur

    Gerçekten ise yarıyor mu bende caresizim ve almak istiyorum. İşe yaramayacağından korkuyorum. Deneyenler gerçekten ise yarıyor mu?

  • Hayriye - Diyarbakır

    2018 yılından bu yana 1 yıldan fazla süredir kızlık zarı diktirmek ile yapay kızlık zarı kullanmak arasında sürekli git gel yapıyorum. Yapay olan şeyi kullanmaya karar vermişken bir gece aklıma riske girmemem gerektiği geliyor ve daha garanti olarak gördüğüm ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum. Sürekli bu şekilde çelişkiler yaşamaya başlayınca arkadaşımın tavsiyesi üzerine denemeden aklımdaki çelişkilere çözüm bulamayacağıma karar verdim. Zaten ücreti de çok pahalı olmadığından dolayı en sonunda cesaretimi toplayarak sahte kızlık kanı satın aldım. Dün sipariş verdim ve İstanbul içerisine hemen bugün teslim edildi. Gizliğe önem verilmiş ve ürün oldukça güzele benziyor. Henüz test edip kullanmadım. Fakat çok kısa süre içerisinde kullanıp deneyimlerimi diğer kullanmak isteyen arkadaşlarla da paylaşmış olacağım.

  • Ceylan - İstanbul

    Bekaretin ne derecede önemli bir konu olduğunu anlamak için sanırım evliliğe yaklaşmak gerekiyormuş. Ben ilk bekaretimi teslim ederken ilerleyen zamanlarda kafama bu kadar takacağımı inanın hiç de düşünmemiştim. Evlilik çağı gelip çattığında, hele ki bir de ilişkiye girdiklerinizden birisi ile de evlenmiyorsanız vay halinize. Geceleri bana kabus oldu. Lazerle kızlık zarı dikimi yaptıranların yorumlarını okudukça güvenim yerine gelse bile, uçuk kaçık fiyatlarını gördükçe moralim bozuluyordu. İlişkiye girdiğim erkeklerden para istesem, adamları ara ki bulasın. Lazer ile operasyon düşünürken neyse ki bu sitedeki Merve Hanım ile tanıştım da ameliyat yaptırmaktan son anda vazgeçtim. Ameliyata ihtiyacım da kalmadı, 199 TL'ye bekaret problemimi aşmış oldum. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • Rukiye - Bursa

    Bakirelik onarımı yaptırmadan önce yaptığım araştırmada, kızlık zarı dikimi tutmayanlar benim kafamı karıştırmıştı. Asgari ücretin neredeyse 2-3 katı para ödeyip diktirdiğimiz bekaret zarının ilişkide kanamaması bizi oldukça güç durumda bırakabilirdi. Şahsen ben şimdiki aklım ile bir erkek olsam bu şekilde bir bayanı kabul etmezdim. Tutmayanların durumuna düşmemek için deyim yerindeyse kılı kırk yararak incelemeler yaptım. Uzman doktorlar ile görüştüm, rica minnet bir kaç tane dikim yapan hastasının bilgisini alarak ulaştım. En sonunda Bursa da lazer ile kızlık zarı ameliyatı yaptırdım. 2019 yılı Ocak ayında yaptırdığım operasyonun bana maliyeti 5.300 TL'ye mal oldu. Daha uygun fiyatlara onarım yapan doktorlar da vardı ama ben işimi riske atmak istemedim. Mart ayında ise evlendim ve hiç bir sorun yaşamadan ilk gecemi atlattım. En iyisi bu durumlara hiç düşmeden bakire olarak eşime teslim olmaktı ama maalesef olmadı. Hakan Bey'in de dediği gibi önemli olan bu saatten sonra evlilikten sonraki sadakatim olacak artık.

  • Gülay - İstanbul

    Bu kadar güzel ve olumlu bir yorumu bir arada görmek beni mutlu etti. Kızlık zarı diktirenler hep mutlu şekilde sonuca ulaşmış. Ben de bu yorumlara güvenerek İstanbul'da özel bir doktor ile dikim için anlaştım. Flep yöntemi olarak diktireceğim ve 3.250 TL'ye iki muayene de dahil. Fiyat çok uygun değil ama doktorumdan elektrik aldım ve olumlu sonuç alacağıma inanıyorum.

  • Sacide - İstanbul

    Arkadaşlar ben İstanbul'da 2019 yılı Şubat ayında flep yöntemi ile 2950 TL'ye ameliyat oldum. Fakat duyduğuma göre, kızlık zarı dikimi tutmayanlar falan oluyormuş. Benimkinin tutup tupmadığını henüz bilmiyorum. Kızlık zarı dikimi sonrası doktorumu ziyarete henüz gidemedim. Muayene olduktan sonra yorum olarak yeniden yazacağım. Doktorum Avrupa yakasında ve oldukça ilgiliydi. operasyon korkulanın aksine çok kısa sürdü ve yarım saat sonra toplu taşıma ile evime döndüm.

  • Elif Nur - Kahramanmaraş

    Öncelikle bu yorum yapıp dertlerimizi anlatabileceğimiz bölümü açtıkları için site sahiplerine teşekkür ediyorum. Üniversitede yaşadığım talihsiz bir olay neticesinde benim de evlilikten önce dikim yaptırma zorunluluğum olmuştu. Yaptırmadan önce kızlık zarı dikimi işe yarar mı falan diye çok kafam karışıktı. Bu sayfada yazılan yorumları okuduktan sonra gerçekten işe yaradığına kanaat getirdim ve ben de Maraş'ta bulamadığım için Diyarbakır'a giderek dikim yaptırdım. 2019 yılı Haziran ayı içerisinde yaptırdığım flep yönteminin maliyeti bana 2.750 TL oldu. Normalde 2.500 TL olsa da 250 TL'de git gel muayene ücretleri tuttu. Diğer arkadaşlarımın çoğuna göre oldukça uygun fiyata yaptırdığımı görüyorum. Normalde doktorum daha çok para istese de uzunca bir pazarlık ve kendimi acındırma olayından sonra bu ücrete razı ettim kendilerini. 3 gün önce nişanlım ile birlikte oldum ve kızlık kanamam oldu. Hiç sorun yaşamadım. Bir de işe yarar mı, başarılı olur muyum diye benim gibi tedirgin olan arkadaşlarımız varsa, onlara tavsiyem çok basit ve tutması yüksek ihtimal bir operasyon olduğunu belirtmek isterim.

  • Sinem - Isparta

    Yorumları okuduğum zaman çaresizliğime bir ışık olduğunu anlayabildim. Kızlık zarı dikimi sonuçları bir çok bayanın hep olumlu yönde. Bu çok sevindirici bir haber. Isparta içerisinde bekaret onarımı yapan bir doktor maalesef bulamadım. Bana en yakın büyük şehir Antalya. Oradan bir kaç doktor ile görüştüm. Telefon ile konuşmamda sesleri çok güven vericiydi ama fiyatlar yüksekti. En kısa süre içerisinde gidip yüz yüze görüşüp pazarlık yapmayı deneyeceğim. Sonuçları ben de buradan yazacağım.

  • Ateş

    Merhaba herkezin ki olumlu geçmiş Şanlıurfa'da yaptıran var mi cevap verebilir mi? Olumlu geçenler özelden mail atabilir mi merak ettiklerim var?

  • Ateş

    Merhaba herkezin ki olumlu geçmiş Şanlıurfa'da yaptıran var mı cevap verebilir mi? Olumlu geçenler özelden mail atabilir mi merak ettiklerim var.

  • Zeynep

    Elif Nur Kahramanmaraş'ta sana nasıl ulaşabilirim?

  • Busra

    5 gün önce bu işlemi yaptırdım hala ağrım var kalıcı yöntemle yaptırdım 2.500tl civarında benim korkum kızlık zarı tutmaz diye ara ara lekeler geliyor sızlıyor geçmişte yaptığım bir anlık hatayı ödüyoruz benim sorum kalıcı yaptıran arkadaşlar kaç gün kanama oldu 5 gündür hafif hafif lekeler gelmesi normal mi ağrı da olması sızlıyor

  • İsimsiz

    Elif Hanım Diyarbakır'da hangi doktora yaptırmıştınız?

  • Irmak - Mersin

    Bekaretimi kaybettiğim günden bu yana sürekli olarak dikim fiyatlarını takip ediyorum. 2016 yılında araştırmaya başladığım ücretler her yıl kat kat artarak devam etti. Keşke ameliyat ihtiyacımın doğduğu gün dikimi yaptırmış olsaydım. 2017 yılında falan bana 500 TL civarında fiyat verenler olmuştu. 2019 yılında ise 3.500 TL civarında yüksek paraları ödeyerek tamir yaptırdım. Mersin bu konuda maalesef kötü bir yer. Bu operasyonu gerçekleştiren doktor sayısı oldukça az. Fakat mecburiyetten kredi çekerek yaptırmak zorunda kaldım. Doktoruma geçen gün kontrole gittiğim zaman herşeyin yolunda olduğunu ve gerdek gecesinde sorunsuz bir şekilde kanamam olacağını belirtti.

  • Nisa - Manisa

    Kısa süre içerisinde sürpriz bir evlenme teklifi sonrası nişanlandım.Fakat nişanlım bakire olmadığımı bilmiyordu. Ani bir şekilde güvenilir doktor bulup, görüştüm ve geçici kızlık zarı dikimi yaptırdım.Kontrollerim çok iyi geçmişti.Daha sonra nişanlıma romantik bir ortam hazırlayıp birlikte olmak istedim ve olduk.İlk birlikteliğimde nasıl kan aktıysa yine aynı şekilde oldu ve anlaşılmadı.Maddi açıdan problemim olmadığı için kısa sürede halledebilme fırsatım oldu. Manisa merkezde yaptırmış olduğum zar dikimimi yaklaşık 5000 TL'ye hallettim.Oldukça da memnun kaldım

  • Kadriye - Sivas

    Lise yıllarımda gerek arkadaş ortamım, gerekse de yoğun alkol ortamından dolayı erkek arkadaşımla bilincimizi kaybetmiştik.Regl olduğum için o gün yatağa bulaşan kanın bekaretimin bozulması sonucundan mı yoksa, adet kanımdan dolayı mı olduğunu ayırt edememiştim. Erkek arkadaşıma yoğun baskı kurmam sebebiyle korkudan mı şerefsizliğinden mi bilinmez bekaretini bozmadım ve hala sen bakiresin demişti. Herşeyi net hatırlamadığım için inanmıştım fakat, sonraki yakınlaşmalarımız sonucunda, erkek arkadaşımın rahatlığından dolayı bekaretimin bozulduğunu anlamış ve 18 yaşımı doldurur doldurmaz muayene olmuştum.Doktorumun bana kızlık zarı dikimi konusunda tavsiyesi olmuştu.Sivas'ta birkaç doktor önerisi sonucunda, bayan bir doktorla 2500 TL'ye anlaşıp dikimimi yaptırmıştım.Tabiki bu fiyat 2016 yılındaki fiyattı. 2019 yılı içerisinde Sivas'ta yapılan ameliyatların fiyatları hakkında bir bilgim yok. Seneye inşallah evleniyorum ve içim çok rahat.Riski sevmeyenler için en mantıklısı dikim kızlar.

  • Sedef - Alaçatı

    Ben Alaçatı'da yaşıyorum. 2017 yılında kızlık zarımı diktirdim. Yaklaşık bana maliyeti 5000 TL'yi buldu. Geçen sene de erkek arkadaşımla çok sarhoş olduğumuz bir gecede kendimi ona teslim ettim ve yeniden kızlığım bozuldu. Bu sene ayrıyız. Dikimle ilgili merak ettiğim sorular için cevap ararken sizi buldum. Belliki uzun yıllardır adınızdan söz ettirmiş harika firmasınız. Suni kızlık zarlarınız da baya etkili gibi. Bende sipariş verdim bugün, bakalım deneyip tekrar yazacağım.

  • Yaprak - Gümüşhane

    Yaklaşık 1 hafta önce kalıcı flep yöntemi ile Gümüşhane'de ailemden gizli kızlık zarımı diktirdim. Hala ağrı ve acı var. Keşke diktirmek yerine sizden zar alsaydım hem bu acıyı çekmezdim, hem de çok çok uygun fiyata almış olurdum. Ben dikime 3500 TL para harcadım. Burdan alsam o para cebimde kalacaktı ama daha yeni keşfettim sitenizi. Bakire olmayan bir kaç kız arkadaşım var. Sitenizi önereceğim. Mutlaka alıp denesinler. Benim gibi acı çekmelerini istemem.

  • Fatma - Ankara

    Valla arkadaşlar bu siteye takılı kaldım. Saatlerdir bakıyorum. Yorumlar beni mutlu etti doğrusu. Böyle bir ürün varken dikime onca para vermek saçma olurdu. İyiki araştırmış bakmışım. İyiki suni zarınızı bulmuşum. Hayatıma ciddi ölçüde umut oldu. Biraz önce sipariş verdim. Üründen memnun kalacağıma inanıyorum. Yüzlerce insan deneyip görmüş sonuçta ve yıllardır ünlü olan bir firmasınız. Nasıl teşekkür etsek sizlere az...

  • Aynur - Konya

    Evliliğimden önce İstanbul'a gelerek kızlık zarı dikimi yaptırdım. İlk gecemi sorunsuz atlatabildim. Kocam anlamadı dikim olduğunu vs. Tabi olay bundan 2 sene önce oldu, yani 2017 yılında diktirmiştim. Bana 3000 liraya mal olmuştu o zamanlar. Sanırım şu an fiyatlar 5000 liranın üzerinde. Allah yardımcı olsun onca kadının. Ama dikim için bütçeniz el vermiyorsa en güzeli suni kızlık zarı. Şiddetle tavsiye ederim. O zamanlar bilsem asla dikim vs uğraşmazdım. Çok yakın arkadaşım aldı ürününüzden fazlasıyla memnun kaldı. Dikim de sahte zar da mantıklı bence. Kişiye kalmış bir durum.

  • Ayşe

    Irmak sana ulaşmam lazım hangi hastanede yaptın Açık adres verir misin?

  • Fahriye

    Evlilik için belli bir tarih hatta sevgili adayım bile yok ama şimdiye kadar içimden geldiği gibi yaşadım artık hayatıma girecek olan insanın sınırı belli olsun diye bu flep ameliyatını oldum, İzmirde özel bir hastanede 3000 tl gibi bir fiyata. Ameliyat kolaydı tabi deneme fırsatı bulamadım ama denediğim gibi doktoruma yazacağım.

  • Eylül

    Benim okuldan hocam beni bozdu napıcam umarım ilerde yaptırırım çok korkuyorum

  • Zülal - Bakırköy

    Ben 2 y önce İstanbul Bakırköy'de lazerle bekaret onarımı yaptırdım. Yaptırmadan önce İstanbul içerisinde bir çok doktor ile görüştüm ve dikim yaptıranların yorumlarını okudum. Kızlık zarı dikimi tutmayan bayanların olduğunu gördükten sonra oldukça korksam da, doktorlar bunun ihtimalinin çok düşük olduğunu söyleyerek içimi rahatlattılar. Henüz cinsel ilişki yaşamadığım için gerçekten tutup tutmadığını bilmesem de, dün muayeneye gittiğim zaman doktorum operasyonun başarılı geçtiğini, kanama olacağını söyledi. Doğru olduğuna inanmaktan başka çarem olmadığını düşünüyorum. Dikimin toplam maliyeti bana muayeneler ile birlikte 4.350 TL'ye denk geldi. İlişki yaşadıktan sonra sonuca göre doktoru ihtiyacı olan diğer arkadaşlara da tavsiye edeceğim.

  • Sanem - Şanlıurfa

    Erkek arkadaşım ile ilişkiye gireceğimiz günü kendim belirleyeceğim için, lazer ile yapılan kalıcı (flep) yöntemini tercih etmek yerine geçici olarak dikim yaptırmayı düşünmüştüm. fakat Şanlıurfa'da ne kalıcı ne de geçici dikim yapan tek doktora ulaşamadım. Ben de çareyi Ankara'ya uçak ile gidip ameliyat olup gelmekte buldum. Geçici dikim yolculuk esnasında sorun olacağından dolayı mecburen flep yöntemini lazer ile yaptırmayı tercih ettim. Toplamda uçak biletleri de dahil 6.000 TL'yi yapmış olduğum masraflar geçti. Ben işin parasında değilim. Ameliyatım başarılı geçti ve ilişkiye girdiğim zaman kanamam oldu. Şu anda ciddi olan birlikteliğimizde evlilik yolunda ilerliyoruz.

  • Yaren

    3 yıldır yorumları okuyorum . Sevgilimle beraber olmuştum ve kızlık zarim bozuldu . 3 yildir arastiriyorum sevgilim beni birakip gitti ve suan baska birine 3 yil sonra ilk defa ısındım evlilik dusunmuyodum hayallerim yikilmisti sadece kizligim degil o benim kucuk dunyami da yikip gitmisti ama simdi karsilastigim kisiyle evlenmek istiyorum yeniden dogmus gibiyim onunla kizlik zarimin bozuldugunu soylersem birakir gider bende cok korkuyorum diktirirsem ya kanamazsa diye 21 yasindaym ltfen bana olumlu yorumlar yazip yardimci olurmusunuz . Diktirip kanamasi gercekten olan varmi kanamam olmazsa öldürürler beni yorumlariniza ihtiyacim var .

  • Gamze

    Ben kızlık kanın nasıl bişi olduğunu bile bilmiyorum ilk birleşmede kan gelmedi daha sonrada iliskimde kan gelmedi ama şimdi evleneceğim kişi farklı bozulup bozulmadığını bile bilmiyorum yinede kullanmam doğru olur mu yapay zarı?

Bir cevap yazın