Kızlık Zarı Bozulmadan Hamile Kalınır mı ?

Arama motorları verilerini incelediğimiz zaman, kızlık zarı bozulmadan hamile kalınır mı, zevk suyu bayanın içine aktığı zaman hamilelik olur mu gibi çeşitli soruların oldukça fazla kişi tarafından arandığına şahit olduk. 

İnternet üzerinden yayınlanan kaynakları taradığımız zaman ise, çeşitli kaynaklar tarafından oldukça farklı bilgilerin okurlara sunulduğunu gördük ve bu konuya kesin şekilde bir yanıt vermek için uzman doktorlar ile görüşerek işin doğrusunu öğrendik. Bu yazımızın içerisinde, bahsetmiş olduğumuz konu ile ilgili olarak detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Kızlık Zarı Bozulmadan Hamile Kalınır !

Okurlarımızı fazla meraklandırmadan, kızlık zarı bozulmadan hamile kalınır mı sorusunun cevabını verelim, evet kızlık zarı zarar görmeden bile hamile kalınabilir. Bunun için bir kaç tane şartın yerine gelmiş olması gerekse de mümkün olmayan bir durum değildir. Peki bu şartlar nelerdir, gelin hep birlikte bunları öğrenelim.

kızlık zarı bozulmadan hamile kalınır mı

  • İlişki esnasında erkeğin zevk suyu ve bayandan salgılanan kayganlaştırıcı sıvıların birleşmesi ile vajinal kayganlığın sağlanması gerekmektedir.
  • Vajina içerisine erkek boşaldığı zaman zaten kızlık zarı bozulmuş olacağından dolayı, girişine boşalması da kaygan iç bölümden meninin geçmesi için yeterlidir. Yani genital bölge ağzına boşalmak da kızlık bozulmadan hamile kalmak için gerekli şartlardandır.
  • Kızlık zarının delikli yapıda olması spremlerin rahime doğru gidip yumurtaları döllemesi için ön şartlardan bir tanesidir.
  • Kızlık zarının yapısı esnek ise, tam birleşmede dahi bozulmayacağından dolayı, yırtılmadan hamile kalınabilir.

Yukarıda belirtmiş olduğumuz şartlar uygun olduğu taktirde, bayanın bekareti bozulmadan hamile kalması mümkün hale gelmektedir.

Bayanların hamile kalabilmesi için erkek spermlerinin vajina içerisinden rahime ulaşıp, yumurtaları döllemesi gerekmektedir. Bu şartın sağlandığı her durumda hamile kalma ihtimali mevcuttur. Fakat erkeğin boşaldığı havluya silinen bayanların hamile kalma gibi şehir efsaneleri de halk arasında dolaşmaktadır. Bu teknik olarak mümkün gibi görünse de, fiziki olarak çok da mümkün değildir. Bu konu ile ilgili olarak Milliyet gazetesinin doğru bilinen 7 yalan isimli makalesine göz atabilirsiniz.

Bazı bayanların kızlık zarı yapısı esnek olabilir. Bu bayanların zarlarının yırtılması sadece doğumda veya cerrahi operasyon ile olacağından dolayı, zarın yapısına zarar vermeden hamile kalmaları da mümkündür. Bu durum genellikle ilk ilişkide kanama olmamasında veya doktor muayenesinde anlaşılmaktadır. 

Zevk suyundan hamile kalınır mı ?

Hayır, zevk suyunun bayanın genital bölgesine akması ile birlikte hamile kalınmaz. Zevk suyunun içerisinde yumurtayı dölleyecek spremler yoktur. Sadece ilişkide birleşmenin daha kolay olabilmesi için kayganlaştırmaya yarayan sıvılar bulunmaktadır. Bu sıvıların bayanın içine akması ile birlikte hamile kalma olasılığı mümkün değildir.

zevk suyundan hamile kalınır mı

Bazı çiftler arasında, ben içine boşalmadım, sadece zevk suyu geldi hamileliğin benden değildir gibi konuşmalar ile karşılaşılabilir. Bayan başka biri ile ilişkiye girmediğinden emin ise, erkek mutlaka boşalmış olacaktır. Bu durum şu şekilde açıklanabilir; erkek ilişkide aldığı zevkten dolayı rahatlayıp rahatlamadığını anlamamış olabilir.

Sürtünme ile hamile kalınır mı ? 

Sürtünme ile hamile kalmak mümkündür. Fakat yazımızın üst bölümlerinde bahsetmiş olduğumuz bazı olasılıkların yerine getirilmesi gerekmektedir. Öncelik olarak sürtünme ile boşalan erkeğin, bayanın genital bölgesinin girişine rahatlaması gerekir. Bu şekilde içeriye ulaşan spermler yumurtaları dölleyip, bayanı hamile bırakabilecektir.

İlişkiye girmeden hamile kalınır mı ?

İlişkiye girmeden hamile kalınması teknik olarak mümkün gibi görülse de, fiziki olarak mümkün değildir. Havludan, musluktan, tuvaletten, peçeteden falan hamile kalınması ihtimali yok denecek kadar azdır. Oldu ki hiç bir cinsel deneyim yaşamadan hamile kaldınız. Bu durumda halk arasında bahtsız bedevi olarak tanımlanan kişinin siz olduğunuzu bildirmek isteriz.

Adet döneminde hamile kanılır mı ?

Bu soru başlı başına bir makale konusu olsa da, yeri gelmişken kısaca değinmek istiyoruz. Her kadın aynı organ ve hormonlara sahip olsa da, metabolizmalarının çalışma şekilleri ve oranları bir birinden farklıdır. Bundan dolayı yumurtlama dönemleri değişkenlik gösterebilir. Regl döneminde döllenmeyen yumurtalar dışarıya atılsa bile, erkek spreminin 72 saat yaşayabileceği düşünüldüğünde, yeni oluşacak yumurtaların bu spremler ile döllenip hamile kalınması mümkündür. 

Bu durum sıkça karşılaşılan bir durum olmasa bile, kullanılan ilaçlar, adet düzensizliği, yumurta gelişim evresinin farklılıkları gibi etkenler adet döneminin sonuna doğru veya bitişinde girilecek ilişkide hamile kalınma olasılığını yükseltmektedir.

Sonuç

Yazımızı kısaca özetleyecek olursak, kızlık zarı bozulmadan veya sürtünme yolu ile hamile kalmak mümkündür. Zor bir ihtimal de olsa, hamile kalınabilir. Zevk suyunun kadın rahmine ulaşması neticesinde hamile kalmak mümkün değildir. Kızlık zarınızın bozulup bozulmadığını bilmiyorsanız ve öğrenmek istiyorsanız da, kızlık zarının bozulduğu nasıl anlaşılır isimli makalemize göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

İletişim

Merve Hanım'dan 7/24 Detaylı Bilgi Alabilirsiniz. Şuanda Online!
Orijinal Ürün Kullanın, Riske Girmeyin. Japon Distribütörüyüz !

05365683014

0 Adet Yorum bulundu
  • Henüz Yorum Yapılmamış, İlk Yorum Yapan Siz Olun.

Bir cevap yazın