Kızlık Zarının Bozulduğu Nasıl Anlaşılır

Bayanların bir çoğu, ilk defa cinsel deneyim yaşadıktan sonra bekaretlerini kaybedip, kaybetmedikleri hakkında net bir sonuç elde edemezler. Kızlık zarı türleri her bayanda farklı şekilde olduğundan dolayı ilk cinsel deneyimde bozulup kanaması bazen meydana gelemeyebilir. Bundan dolayı da bayanlar, kızlık zarının bozulduğu nasıl anlaşılır diye düşüncelere girerek, araştırma yapmaya başlarlar. Bu yazımızda biz de, bozulan kızlık zarının nasıl anlaşılacağı hakkında bazı bilgiler vermeye çalışacağız.

Kızlık Zarının Bozulduğunun Belirtileri

Kızlık zarının bozulduğunu anlamak için, sonradan yapılan incelemelerde bilgisi olmayan kişilerin anlaması pek de mümkün değildir. Fakat yeni bozulmuş bir zarın bozulduğunun bazı belirtileri vardır. Bunlar hakkında kısaca bilgi verelim:

  • İlişkiden hemen sonra bir kaç damla veya bir miktar kanamanın olması.

Halk arasında en çok bilinen kızlık zarının patladığı inancı kanama ile olmaktadır. Bazı bayanlarda bir kaç damla şeklinde görülen patlama sonrası olan kan, bazı bayanlarda ise yarım çay bardağını dolduracak seviyede olabilir. Sonuç kişiden kişiye göre değişkenlik gösterebilir. 

kızlık zarı bozulması belirtileri

Kızlık kanının rengi, kırmızı renkte olsa da, bazı bayanlarda pembe veya kahverengine yakın olarak koyu kırmızı şeklinde de görülebilir. İlişki sonrası hemen kesilen kanama, bazen kesilmeyebilir. Böyle durumlarda cerrahi bir müdahale ihtiyacı olabileceği unutulmamalıdır.

  • Cinsel ilişki esnasında, erkek cinsel organının yarısının veya tamamının, vajina içerisine girmiş olması kızlık zarının bozulma belirtisidir.

Bayan esnek şekilde kızlık zarı yapısına sahip değilse, ilk cinsel ilişki sırasında erkeğin müdahalesi sonucunda mutlaka kızlık zarı bozulur. Zar yapısı esnek ise, daha sonraki ilişkilerde yırtılabileceği gibi, doğum anına kadar yırtılmama ihtimali de mevcuttur.

  • Mastürbasyon sonucunda vajina içerisine cisim sokulması da kızlık zarını bozacaktır.

Normal şartlar altında mastürbasyon esnasında sadece klitoris uyarılacağı için kızlık zarı bozulmaz. Fakat çeşitli cinsel oyuncaklar ile veya parmak ile yapılan müdahalelerde içeriye temas sonucunda kızlık zarı zedelenmesi veya bozulması meydana gelebilir.

  • Spor yaparken, ata binerken, bisiklete binerken kızlık zarının bozulduğunu düşünüp, bozulduğu nasıl anlaşılabilir diye çaba gösteriyorsanız, hurafelere inanmayınız.

Son zamanlarda bazı İnternet sitelerinde ata binen, spor yapan veya bisiklete binen kız çocuklarının kızlık zarlarının bozulduğu yönünde asılsız haberlere yer verilmektedir. Bu bilgi tamamen asılsızdır. Bazı spor dallarında yapılan esneme hareketlerinden dolayı bekaret kaybı yaşanabilse de, bu oldukça zayıf bir ihtimal olup, günümüzde pek de rastlanmamaktadır. 

kızlık zarının bozulduğunu doktor nasıl anlar

Siz de geçenlerde ata bindim, acaba bekaretim zarar görmüş müdür, kızlık zarımın bozulduğunu nasıl anlarım diye düşünüyorsanız, boşuna kafanızı yormayın dememiz en doğru cevap olacaktır.

Yukarıda saymış olduğumuz kızlık zarının bozulduğunun belirtileri haricinde günümüzde sıkça rastlanılan başka bir belirti bulunmamaktadır. Sayılan maddelerden herhangi birisi ile karşılaştıysanız ve kanamanız meydana geldiyse yüksek ihtimal ile kızlık zarınız bozulmuş demektir. Fakat her ihtimale karşı emin olmak açısından alanında uzman bir doktora kızlık zarı muayenesi olmanızı tavsiye etmekteyiz.

Olası bir ihtimal ile kızlık zarınız yırtılmayıp zedelenmiş de olabilir. Bunun için de kızlık zarı zedelenmesi makalemize göz atabilirsiniz.

Kızlık Zarının Bozulduğunu Doktor Nasıl Anlar ?

Kanama olması haricinde doktor olmayan birisinin kızlık zarının bozulup bozulmadığını anlaması çok da mümkün değildir. Bundan dolayı eğer bekaret zarınız ile ilgili çelişkileriniz varsa yapacağınız en doğru hamle, kadın doğum veya jinekolog uzmanı doktorlara kızlık muayenesi yaptırmanız olacaktır. 

Peki, kızlık zarının bozulduğunu doktor nasıl anlar diye sorularınızın olduğunuzu duyar gibiyiz. Hemen yanıtlayalım.

Alanında uzman olan doktor, yapacağı 30-60 saniye arasında bir muayene ile bekaret zarınızın sağlam olup olmadığını, zedelenip zedelenmediğini veya yırtılıp yırtılmadığını hemen size söyleyecektir. Muayene esnasında bayanın genital bölgesini açmak için ufak bir makas benzeri aparat ile kontrol yapacaktır. Bunun haricinde vajina içerisine herhangi bir cisim yerleştirmeyecektir. Bozulmamış kızlık zarının muayene esnasında bozulması mümkün değildir.

Okurlarımızın canlı destek ve telefon operatörlerimize sorduğu sorulardan bir tanesi de, doktor kızlık zarının ne zaman bozulduğunu anlayabilir mi veya nasıl anlar şeklindedir. Bu sorunun cevabını sitemizde yer alan diğer makalelerimizde vermiş olsak da, yeri gelmişken buradan da söyleyelim. 

Kızlık zarının ne zaman yırtıldığının anlaşılmasının sonucu iki şekildedir. Son 7 gün içerisinde patlamış veya 7 gün ve daha uzun süre önce bozulmuş. Yani doktor geçen yıl şu tarihte kızlık bozulmuş şeklinde bir cevap veremeyecektir. Bozulma son 7 gün içerisinde yani yeni olmuş şeklinde bir cevap verebilir. Fakat 7 gün ve daha üzeri süre içerisinde bozulmuş olan kızlık zarı bozulması için net tarih vermek henüz teknik olarak mümkün değildir.

Adetliyken Kızlık Zarının Bozulduğu Nasıl Anlaşılır ?

Belki de en çok merak edilen konulardan bir tanesi de, adetli (regl) olan bakire bir bayanın ilişkiye girdiğinde, kızlığının yırtılıp yırtılmadığını nasıl anlayacağıdır. Yukarıda saymış olduğumuz işlemlerin herhangi birisi olduysa, adetliyken de kızlık zarınız bozulmuş olacaktır. 

Regl döneminde normal adet kanı ile kızlık kanı karıştıralacağı için bayanlar oldukça korkmaktadırlar. Bu korkularında da haklı sebepleri vardır. Çünkü her ne kadar akışkanlığı, rengi, kokusu kızlık zarı kananaması ile adet kanaması arasında büyük farklar olsa da çoğu bayan bu ayrımı yapamayabilir. Bundan dolayı, eğer adetli iken ilk işinizi yaşadıysanız, bekaretinizi kaybedip kaybetmediğinizi öğrenmek için mutlaka kızlık muayenesi olmanızı tavsiye etmekteyiz.

Bozulmuş Kızlık Zarı Modelleri

Aşağıda paylaşmış olduğumuz görsel içerisinde, bozulmuş ve bozulmamış kızlık zarı resimlerini görebilirsiniz. Fakat şunu baştan belirtmeliyiz ki, bayanlar kendi kendilerini muayene ederek, kızlık zarlarının bozulup bozulmadığını anlayamazlar. 

bozulmuş kızlık zarı modelleri

Kendi kendinizi muayene edemeyeceğiniz için eğer bekaret zarı ile ilgili aklınıza takılanlar varsa, mutlaka doktora muayene olmanızı tavsiye ediyoruz.

bozulmamış kızlık zarı resimleri

Bu makalemizde, kızlık zarının bozulduğu nasıl anlaşılır sorusu başta olmak üzere bir çok benzer konuya cevaplar vermeye çalıştık. Sonuç olarak ise, evde bayanların tek başlarına bekaet kontrolü yapamayacaklarını ve mutlaka uzman doktora muayene olmaları gerektiğine kanaat getirdik.

Yazımızı sonlandırırken, bekaret kaybı yaşamış olan bayanları uygulayabilecekleri bekaret hileleri makalemize göz atmanızı ve kızlık zarı dikimine gerek kalmadan uygulanan ürünün yapay kızlık zarı kullananlar sayfasındaki yorumlara da göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

İletişim

Merve Hanım'dan 7/24 Detaylı Bilgi Alabilirsiniz. Şuanda Online!
Orijinal Ürün Kullanın, Riske Girmeyin. Japon Distribütörüyüz !

05365683014

4 Adet Yorum bulundu
  • Destan

    2 gün önce girdiğim ilişkide her zamankinden biraz öteye gittik. Sevgilim cinsel organının ucunu benim özel bölgeme hafif soktu. Bekaretimi kaybetmekten korktuğumdan dolayı yapmamasını söylesem de, kendisi hiç bir şey olmayacağını, hissettiğini zarar vermeden beni orgazm edeceğini söyledi. Orgazm konusunda başarılı olamasa da kendisi çok zevk aldı. Onun o halini görünce ben de çok mutlu oldum. Şimdi merak ettiğim konu, kızlık zarının bozulduğunu kendimiz nasıl anlarız acaba? Eğer bozulma olmadı ise bu şekilde devam etmek istiyorum. Kanama olmadı fakat zedelenmiş midir diye de korkmuyor değilim. Bu konuda beni aydınlatırsanız memnun olurum.

  • Gamze

    3 gün önce mastürbasyon yaparken çok hafif bir şekilde kanamam oldu. Adet günüme henüz 2 gün vardı. O an çok dikkate almadım ama bugün kafama takıldı. Kendi kendimi muayene etmek istiyorum fakat adetliyken kızlık zarının bozuk olduğunu nasıl anlarız? İçeriye ayna vasıtası ile bakmaya çalıştığım zaman çok bir şey anlayamıyorum. Doktora gitmeye de utanıyorum benim bu işi kendim çözmem lazım. Eğer hasar gördüyse de sitenizde satılan yapay zarın fiyatı çok uygunmuş. Çalışma mantığı da kafama yattı. Hemen denemeyi düşünüyorum.

  • Eylül

    Bende erkek arkadaşım ile birşeyler yaşadıktan sonra bekaretim hakkında çelişkiye düştüm ve doktora gitmekten çekiniyorum. Araştırdığım kadarıyla kızlık zarı bozulmasının en önemli belirtileri arasında kanama olması gerekiyormuş fakat, regl olduğum dönemde birşeyler yaşadığım için kanama olup olmadığı hakkında net bir fikre sahip değilim. Erkek arkadaşıma sorduğum zaman içeriye herhangi bir müdahale yapmadığını söylese de ona bu konuda çok güvenmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz lütfen.

  • Erman

    Benim durumum biraz farklı. Uzun süredir kız arkadaşım ile ciddi bir beraberliğim var. Tavırlarından anladığım kadarı ile bana söylemekten çekindiği bir şeyler var. Ben kendisinin bakire olmadığını ve bu konuyu bana söylemekten çekindiğini düşünüyorum. Bana açık açık söylese hiç sorun yok fakat söylemeyip beni geçiştirmesi benim zoruma gidiyor. Bu konuyu biraz araştırdım fakat net bir sonuca varamadım. Erkekler bayanların kızlık zarının bozuk olup olmadığını nasıl anlar bana yardımcı olabilir misiniz? Bu site belki benim soruma cevap vermek için çok doğru bir yer değil gibi görünse de ben yine de şansımı denemek istiyorum.

Bir cevap yazın