Yapay Kızlık Zarı Kesin Çözüm mü ?

Bekaret sorunlarının giderek artması neticesinde ve dikim fiyatlarının da yüksek olması sebebi ile oldukça popüler hale gelen yapay kızlık zarı bayanların bu durumlarına gerçekten çözüm sağlıyor mu? İşte bu yazımızda yapay kızlık zarı kesin çözüm mü sorusuna en doğru cevabı vermeye çalışacağız.

Yapay kızlık zarı kesin işe yarar mı ?

Doğru ürünü, doğru zamanda, doğru firmadan satın alır ve doğru bir şekilde kullandığınız zaman yapay kızlık zarı kesin olarak çözüm sağlar. Bu güne kadar 60.000'den fazla bayan kullanıcımızdan tek bir bayan dahi, eşi ile kullanıp da çözüm sağlamadı diye şikayet ile firmamıza gelmemiştir.

yapay kızlık zarı kesin çözüm mü

Bildiğiniz gibi biz müşterilerimize ürünlerimizden 2 adet gönderiyoru ve ilk ürünü tek başlarına elleri ile tatmin yoluna giderek test etmelerini istiyoruz. Test aşamasında memnun kalmayan küçük bir oranda müşterimiz mevcut. Bunun sebebi ise bayanın yeteri kadar ıslanmaması, panik atak olması, risklerden korkması olarak nitelendirilebilir. Fakat kesinlikle sahte zar ile ilgili bir konu değildir. 

Doğru ürünü kullanmanızı söylemiştik. Bu konuyu biraz daha açacak olursak, yapay kızlık zarı kesin çözüm mü sorusuna evet, kesin çözüm diyebilmemiz için orijinal olan bekaret kanını kullanmanız gerekmektedir. Bildiğiniz gibi son zamanlarda 149 TL'ye veya zar alana daraltıcı bedava şeklinde satılan Çin malı ürünler Türkiye'de satılmaktadır. Bu tarz ürünleri kullandığınız zaman kesin çözüm sağlayacağına garanti verememekteyiz. Zaten son zamanlarda tarafsız yorum yaptıran sitelerde yer alan yapay kızlık zarı şikayetleri de incelenirse, ürünleri satın aldıkları firmaların hep bu tarz firmalar oldukları ve bayanları dolandırdıklarını görebilirsiniz.

Kesin Çözüm İçin Doğru Kullanım Şartı !

Eğer sahte zar elinizeyse mutlaka firmamızdan kullanım talimatı aldıktan sonra kullanmanızı her aşamada tavsiye ediyoruz. Çünkü firmamızdan orijinal yapay kızlık zarı dahi alsanız, doğru bir şekilde kullanmadıktan sonra probleminize kesin olarak çözüm sağlamış olmamaktasınız.

Bazı müşterilerimiz, bizden ürün alsalar dahi, başka ve güvenilir ürün satmayan sitelerin canlı destek bölümlerine giderek kullanım talimatı alıyorlar. Alanında uzman olmayan deneyimsiz personeller tarafından verilen baştan savma kullanım talimatlarına da uydukları zaman üründen sonuç alamayabiliyorlar. Bu sebepten dolayı mutlaka yapay kızlık zarı kapsülü nasıl kullanılır sayfasında yer alan kullanım talimatlarına uyarak ürünü kullanınız.

yapay kızlık zarı çözüm mü

Kesin Çözüm İçin Doğru Zamanı Bekleyin !

Bildiğiniz gibi, 2018 yılı sonuna kadar satılan ürünlerin dayanıklılık süresi 120 dakikaydı. 2019 yılı itibariyle üretilen ve sitemizde satılan yapay kızlık zarı artık 240 dakikaya (4 saat) kadar dayanabiliyor. Yeni seri dayanıklı ürünler, eski ürünlere nzaran daha da garanti çözümler sunabiliyor. Eskiden minimum 20 dakika beklenilip hazır hale gelmesi gereken süre yeni ürünlerde biraz daha uzamıştır. 20 dakika ile 60 dakika arasında hazır hale gelebilmektedir. Bundan dolayı işinizi daha garantiye almak için yapay zarı yerleştirdikten sonra minimum 60 dakika beklemenizi ve daha sonra da uzunca bir ön sevişme yaşamanızı tavsiye ediyoruz. Bu şekilde yapay kızlık zarı kesin çözüm mü sorusuna, kesinlikle evet diye cevap vermiş olabiliriz.

İletişim

Merve Hanım'dan 7/24 Detaylı Bilgi Alabilirsiniz. Şuanda Online!
Orijinal Ürün Kullanın, Riske Girmeyin. Japon Distribütörüyüz !

05365683014

4 Adet Yorum bulundu
  • Nida - Konya

    Satın alıp kullanmadan önce benim de ciddi anlamda tereddütlerim vardı. Sahte kan kapsülü gerçekten kesin çözüm mü falan diye tedirgin olurken, alıp kullanmadan aklımdaki sorulara gerçek cevap bulamayacağımı anladım. İlk fırsatta satın aldım ve hemen elime ulaştı. Ulaşır ulaşmaz aynı gün tek başıma test edip sonucu gördüğümde anladım ki bu ürün bakirelik problemine gerçekten çözüm sunmakta. Esas ürünü de artık evlendiğimde kullanmak için saklayacağım.

  • Tutku - İstanbul

    Erkek arkadaşımla ciddi yakınlaşmamız sonucunda bakire olmadığımı anlar gibi olmuştu.Gün bitiminde telefonla konuşmamızda bunu açık açık söylemişti, bende haliyle inkar etmiştim.Bir sonraki buluşmamız için randevulaştık ve bana inanıp ciddi bir yola girebilmemiz için ilişkiye girecektik.Bahane uydurma gibi bir şansım yoktu ve delice zar dikimi ile ilgili araştırma yaparken yapay kızlık zarı kapsülü ürününüzü buldum.Çaresiz kaldığım için çok araştırma yapamadan ürünü sipariş ettim.İçerisinde 2 adet kapsül vardı ve ilkini kendim deneyip test ettim, oldukça gerçekçiydi. Çok geçmeden ikinci kan kapsülünü de sevgilimle denedim.Sonuç fazlasıyla iyi ve erkek arkadaşım bakire olduğuma inandı. Şu an birlikteliğimiz çok güzel devam ediyor ve sayenizde bana olan güveni tam.Merve hanıma da ilgisi ve yardımları için çok teşekkür ederim.

  • Esra - Balıkesir

    Ürünü ilk gördüğüm anda gerçekliğine inanamadım doğrusu. Günlerce araştırmalarım sonucunda kapsülü deneyip doğruyu yanlışı kendim görmek istedim.Elime ulaşınca ilk işim üzerimde kendi başıma test etmekti. Yaptım, fakat kullanma talimatını çok dikkate almadan denediğim için, istediğim sonucu alamadım.Büyük isyanlarım sonucu sağolsun Merve hanım beni önce sakinleştirdi, sonrasında da yaptığım hataları söyleyerek, doğru kullanım için yardımcı oldu.İkinci kapsülü de kendim denemek istedim ve gerçekten de ikincisi müthiş inandırıcıydı.Ben bile bakire miydim acaba tereddütüne düştüm bir an.Kesinlikle ürünü gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum, fakat kullanma talimatına uyarak kullanmalısınız.

  • Vahide - Gaziantep

    Sahte kanı kullanıp, mutlu bir evliliği olan bayanlar arasında ben de yerimi aldım arkadaşlar. Bu ürünü duyduğum zaman her bayan gibi benim de oldukça ön yargılarım vardı. Ya işe yaramazsa, çözüm olmazsa falan diye çok korkmuştum. Fakat Merve Hanım'ın sesini duyduktan sonra nedenini anlamadığım şekilde bana bir güven geldi. Söyledikleri oldukça mantığıma yattı. Denemekten bir şey kaybetmeyeceğimi anladıktan sonra sipariş verip ilk test ürününü tek başıma kullandığım zaman dedim ki, bu şey benim hayatımı kurtarır ve bana gerçekten çözüm sağlar. Gerdek gecesinden önce şimdiki eşim ile de kullandığım zaman yanılmadığımı anladım. Şu anda benim durumumda olan bütün bayanlara tavsiye ediyorum. İçiniz rahat olsun ve bu firmaya güvenin. Sizi yanıltmayacaklardır.

Bir cevap yazın