Yapay Kızlık Zarı Nasıl Yerleştirilir

Yapay kızlık zarı satın alan müşterilerimizin en çok merak ettikleri konuların başında yapay kızlık zarı nasıl yerleştirilir sorusu gelmektedir. Aslında daha önce kullanım sayfasında ürünün nasıl yerleştirileceği hakkında bir takım bilgilere yer vermiştik. Fakat daha detaylı bilgi isteyen müşterilerimiz olduğundan dolayı bu makalede en ince detaylarına kadar bilgi vermeyi uygun gördük.

Yapay Kızlık Zarını Yerleştirme

Ürünün yerleştirilmesi ile ilgili olarak detaylı bilgilere geçmeden önce bazı konularda uyarı yapmamız gerekmektedir.

  • Yapay kızlık zarının üzerinde gümüş renkli bir jelatin bulunmaktadır. Bu jelatin çıkartılıp atılabilir. İçerisinde ise katlanmış şekilde renkli jelatin bulunur ve bu jelatinin katının kesinlikle açılmamasını tavsiye ediyoruz.

  • Sahte kızlık, sıvıda erimeye duyarlı bir üründür. Bundan dolayı ıslak el ile dokunulmamasını ve sıvı ile temas ettirilmemesini tavsiye ediyoruz.

  • Takılacak olan bölge içerisinde var olan sıvılar da tampon yardımı ile temizlenip kurulanmalıdır.

  • Saklama zamanında ürünün üzerine baskı yapacak şekilde ağır bir cisim konulduğunda, eriyen bölüm, kuru kan taneciklerine yapışabileceğinden dolayı, aşırı baskı ve ağırlıktan kaçınılmalıdır.

  • Yapay kızlık zarını takmadan önce son kullanım tarihine mutlaka dikkat ediniz. Son kullanım zamanını ürünü satın aldığınız yıldan itibaren 5 yıl olarak hesaplayabilirsiniz.

  • Yerleştirme esnasında hijyenik olması açısından ameliyat eldiveni de kullanabilirsiniz.

Yapay kızlık zarının yerleştirilmesi konusunda uyarılarımızı dikkate aldığınızı düşünerek uygulama bölümüne geçebiliriz.

Ürünü takmadan önce, ürün ile birlikte satın almış olduğunuz tampon vasıtası ile döl yatağı iyice kurulanır. Bu şekilde ürün ıslaklık görmeyecek ve hemen erimeye başlamayacaktır. Ne kadar yavaş erir ise o kadar sağlıklı sonuçlar vereceğinden dolayı bu konuya mutlaka özen göstermelisiniz. Tamponun ucunda yer alan ipi tutarak, döl yatağına doğru itekleyiniz. Tamamı yerleştikten sonra bir kaç dakika bekleyip, ipinden tutarak dışarı çıkartın ve tuvalate atarak imha edin.

Tampon aracılığı ile vajinanın içi temizlendikten sonra, yapay kızlık zarının yerleştirilmesi aşamasına geçebiliriz. 

Yapay Kızlık Zarı Nasıl Takılır

Yapay kızlık zarının takılmasını / yerleştirilmesini de madde madde açıklayalım.

yapay kızlık zarı nasıl yerleştirilir

  • Mümkün olduğunca hijyen açısından ameliyat eldiveni kullanınız.
  • Gümüş renkli jelatin yırtılarak atılır.
  • İçerisinde yer alan şeffaf renkli ve katlanmış şekilde duran jelatinin katı açılmaz.
  • Bir köşesinde kuru kan taneciklerinin daha yoğun olduğunu hissedebilirsiniz. Yoğun olan kısım döl yatağına önce yerleştirilecek şekilde vajina içerisine serçe parmak yardımı ile iteklenir.
  • Döl yatağına girmesi zor oluyorsa, fazla zorlama yapılmadan yeniden bir defa daha katlanır.
  • 3-4 santim kadar iteklenmesi ve dışarıdan görülmemesi yeterli olacaktır.
  • Yerleştirme işleminin başarı ile tamamlandığına emin olduğunuz zaman, garanti olması açısından 1-2 dakika mevcut pozisyonunuzun değiştirilmemesi tavsiye edilir.

Bu şekilde ürünün yerleştirilmesini en ince detaylarına kadar anlatmış bulunmaktayız. Yapay kızlık zarının takılması yazarken uzun görünse de aslında çok basittir. İlk ürünü kendiniz denediğiniz taktirde zaten ne kadar olduğunu göreceksiniz ve diğer ürünü daha profesyonel bir şekilde yerleştirebileceksiniz.

Ortalama boyutları tırnak büyüklüğünde olan ürünümüzün yerleştirilmesi sırasında zorluk yaşayan müşterilerimiz olabilir. Bu tarz durumlarda ürünü yeniden ikiye katlayarak yerleştirdiğiniz taktirde, daha kolay başarıya ulaşabilirsiniz. 

yapay kızlık zarının takılması

Yapay kızlık zarı yerleştirilmesi veya takılması ile ilgili daha geniş bilgi almak isterseniz sitemizde yer alan canlı destek bölümünü kullanabilir, telefon numaralarından operatörlerimiz ile iletişime geçebilir veya da aşağıda yer alan yorum bölümünden bize yazabilirsiniz. En kısa sürede en detaylı bilgi uzman ekibimiz tarafından ücretsiz olarak bütün müşterilerimize verilecektir. Ayrıca kendi geliştirdiğiniz yöntemler de varsa lütfen yorum bölümünden diğer müşterilerimiz ile de paylaşmanızı rica ediyoruz.

İletişim

Merve Hanım'dan 7/24 Detaylı Bilgi Alabilirsiniz. Şuanda Online!
Orijinal Ürün Kullanın, Riske Girmeyin. Japon Distribütörüyüz !

05365683014

28 Adet Yorum bulundu
  • Didem

    Yerleştirmesini o kadar anlatmışsınız fakat o kadar da zor değil. Ben tampon ile kuruladıktan hemen sonra serçe parmağım ile içeriye doğru itekledim bitti. Kullanmayı düşünen arkadaşlar, yapay kızlık zarını yerleştirmek gerçekten çok kolay hiç gözünüzde büyütmeyin.

  • Asiye

    Kullanırken eldiven kullanmak zorunlu mu, çıplak el ile dokunduğumuz zaman ürün zarar görür mü?

  • Merve

    Merhabalar Asiye, eldiven kullanılmasını hijyen açısından tavsiye etmekteyiz. Fakat zorunlu değildir.

  • Nagehan

    Yapay kızlık zarının resimli bir şekilde kullanımını anlatan tek bu siteyi buldum. Aklımdaki bir çok soruyu yanıtladınız. Sizlere çok teşekkür ediyorum.

  • Arzu

    Kullanımı çok kolay arkadaşlar. Fitil gibi yerleştirmeniz yeterlidir. Fakat bence tamponu mutlaka önce kullanın. Islaklık kalırsa daha kısa sürede erime ihtimali varmış. Bahsedilen şekilde test ettim ve çok güzel bir sonuç elde ettim.

  • Raziye

    Bekleme süresi minimum 20 dakika deniliyor ben bu süreyi ve ön sevişmeyi mümkün olduğunca uzun tuttum. Yapay kızlık zarını yerleştirdikten sonra 1 saat kadar bekledim ve yarım saat kadar da seviştim. Malum bölgem iyice ıslandıktan sonra ilişkiye girdim ve hiç anlaşılmadı.

  • Gül

    Yerleştirme esnasında eldiven kullanmalı mıyım? Bir de bazı sitelerde suyuna altında ıslatın falan yazmış, bunu siz tavsiye etmemişiniz neden acaba ?

  • Yönetim

    Merhabalar Gül Hanım. Eldiven kullanılmasını hijyen açısından düşünebilirsiniz. Çin malı ürünlerin erimesi zor olduğundan suyun altında ıslatılıp yerleştiriliyor. Fakat Japon malı ürünlerde buna gerek yoktur.

  • Yönetim

    Merhabalar Serap Hanım. 50.000'den fazla müşterimiz mevcut ve 10 yıldan fazla süredir ürünümüzün satışını gerçekleştiriyoruz. Dolandırıcı olsak o kadar uzun süre bu ürünü satmaya devam edebilir miyiz sizce ?

  • Derya

    Fiyat ne kadar ? Çin malı mı japon mu ?

  • Merve

    Fiyatta bu yıl da değişiklik olmadı Derya Hanim. 199 TL'ye sahip olabilirsiniz. Havale veya kredi kartı ile yapılan ödemeler de kargo da ücretsiz olarak gelmektedir.

  • Gamze

    Gerçekten işe yarıyormu

  • Burcu

    Ürünün jelatin olduğunu söylüyorsunuz. İlişki esnasında jelatinin çıkma ihtimali var mı yoksa eriyip koyabilen bir şey mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

  • Yönetim

    Merhabalar Burcu Hanım. Ürünün üzerinde yer alan jelatin, sıvı ile temas ettiği anda erimeye duyarlıdır. yerleştirildikten sonra hemen erimeye başlar ve katı bir şey kalmaz. Yani ilişki esnasında kesinlikle anlaşılmaz, akmaz, düşmez ve kaymaz.

  • Jale

    Yerleştirme konusunda ben de çok korkmuştum. Fakat yapay kızlık zarının kullanımı beklediğimden de kolaymış. Benim bu işlemi toplamda uygulama sürem 20 saniye bile sürmedi. Erkek arkadaşım evime gelmeden hemen önce yatakta yan yatarak yerleştirdim ben. Yan yatıp bacağın birini havaya kaldırdığın zaman o şekilde çok daha kolay yerleşiyor.

  • Betül

    Kullanımı basit gibi duruyor nasıl bir şey kullananlar yardımcı olabilir mi

  • Esra

    Sabah taksak akşam etkisi hala devam eder mi acaba yoksa sadece 1 saat sonrasına kadar mı zamanı var?

  • Feride - İstanbul

    Sitenizi uzun süredir takip ediyorum, ara ara kafama takılan bazı sorular oluyor ve canlı destek personelinize sorduğum zaman güzel bir şekilde beni aydınlatıyor. Yapay kızlık zarı kapsülü nasıl kullanılır diye çok korkuyordum. Özellikle düğün gecesi birliktelikten hemen önce takıp bekletme olayı beni baya düşündürdü. Fakat daha sonradan gerdek gecesini beklemeden daha önce eşim ile ilişkiye girmeye karar verdim. Bu sayede hem kendimi daha rahat hissedecektim, hem de riskimi azaltmış olacaktım. Uzun uzun planlar kurduktan sonra düşündüğümü yaptım ve birlikte olmak için tuttuğumuz günlük kiralık daireye girer girmez lavaboda sahte kan kapsülünü yerleştirdim. Biraz bekleyip ilişkiye başlayınca da zaten girer girmez aktı hızlıca ortalığı temizledim olay bitti gitti. Ben sorunuma bu şekilde çözüm buldum. Aynı kaderi paylaştığımız arkadaşlar da bu şekilde bir yol izleyebilirler. Size de başarılar :)

  • azra

    yapay zarı ilişkiden kaç dakika önce yerleştirmeliyim ? Birde fazla ileri gider mi yada uçta kalınca dışarı çıkmaz mı ?

  • Merve

    Merhaba Azra, ilişkiden 20 dakika önce yerleştirilip uzun bir ön sevişme sürecine girmen yeterlidir. Dayanıklılık süresi önceki ürünlerde 120 dakika civarındaydı. Yeni seri ürünlerde bu süre 240 dakika yani 4 saate kadar çıkmış durumda. Yerleştirildikten sonra eriyeceğinden dolayı ucunun kenarının vs çıkma görülme durumu olmamaktadır.

  • Zelal

    Siparişten kaç gün sonra elimize ulaşır acaba ? (Cevap: 24 saat içerisinde.)

  • Arzu

    Vajinadaki sıvıyı temizlemeden taksak kan akmaz mı?

  • Merve

    Arzu merhaba, temizlemeden taktığımız zaman erken erime yapabilme ihtimali doğmaktadır. İşimizi garantiye almak açısından tampon ile temizlenmesini firma olarak tavsiye etmekteyiz.

  • Nur Sultan

    Uzunca bir süre boyunca satın almamamın sebebi, yapay kızlık zarı nasıl uygulanır sorunun cevabının kafamda tam olarak oturmamasıydı. Farklı sitelerde çok farklı uygulama şekillerinden bahsediliyordu. En sonunda kendime güvenimi toplayıp Merve Hanım'ı aradım ve uzunca bir sohbetten sonra yerleştirme konusunda bilgi aldım. Sipariş verdiğimde ise uygulamanın aslında zannettiğim kadar zor bir işlem olmadığını gördüm. Uzun uzun anlatılmış ama sanırım bu kafasının biraz az bastıklarını düşündükleri kişiler için yazmışlar. Kullanması gerçekten çok kolaymış. Deneme ürününü denediğiniz zaman ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksınız.

  • Seda

    Ben ilk defa deneyeceğim, acaba takması zor mu becerebilir miyim bilemiyorum.

  • Ülfet - Afyon

    Merhabalar, suni zar aldıktan sonra nasıl yerleştirilir, nasıl kullanılır, gibi kendimce aklıma takılan sorularım vardı. Yine de denemek istedim ve sipariş verdim. Kullanma kılavuzunu okuyarak denedim. Bu sayfada uzunca kullanımı yazılmış fakat benim deneyip kullanmam 2-3 dakikamı aldı. Çok basitmiş gerçekten boşuna panik yapmışım ve endişelenmişim.

  • Yelda - Gaziantep

    Kısa süre önce aldım. Açıkçası kullanımı konusunda endişelerim vardı. Burada da uzun uzun yazılmış kullanımı ile ilgili, fakat ürünü aldıktan sonra ben yine de Merve hanımla görüşmek istedim. Özet geçerek anlattı ve inanın uygulamam sadece birkaç dakikamı aldı. Çok basit kullanımı varmış. Almak isteyenler bence hiç tereddüte kapılmadan alıp deneme ürününü kendileri denemeliler.

  • Hanım

    Aslında ben ilk merve hanımla konuştum ona çok güvendim inşallah teslim alıp kulandigimda memnun olurum yerleştirmekten korkuyorum ama olsun

Bir cevap yazın