Kızlık Zarı (Hymen) Ne İşe Yarar ?

İstisnasız bütün bayanlarda büyük veya küçük olmak üzere çeşitli boyutlarda var olan kızlık zarı halkımız arasında bekaretin sembolü olarak bilinse de bu mucizevi yapının halk arasında bilinmeyen bir çok işlevi de bulunmaktadır. Bu makalemizde kızlık zarı ne işe yarar sorusuna cevaplar vermeye çalışacağız.

Kızlık zarının görevlerine geçmeden önce yapısı hakkında ufak bir bilgi verelim. Kızlık zarı çember şeklinde vajinanın 1-2 santim içerisinde bulunan ve adet kanının rahatlıkla dışarıya tahliye edilmesi için üzerinde delik veya delikler bulunan ince bir yapıdan oluşmuş zar kalınlığında bir şeydir. Kızlık zarı üzerinde yer alan delik sayısı ve şekilleri, bu yapıya verilen isimlerin de oluşmasında rol oynamıştır. Kızlık zarı çeşitleri makalemizde bu konuya değinmiştik.

Kızlık zarının esas görevini sınırda nöbet tutan bir güvenlik görevlisi gibi düşünebiliriz. Dış etkenlerden gelecek olan kötü niyetli şeylerin vajina içerisinden girip, rahme ulaşmasına mani olmaktadır. Özellikle insanların anüs bölgesinde bir çok zararlı virüs bulunmaktadır. Anüs temizliği arkadan öne doğru yapıldığı zaman veya uzun süreli aynı iç çamaşırlarının giyilmesi neticesinde virüsler çoğalıp vajina içerisine doğru hareket edip, oradan da bayanların rahmine yerleşmek isterler. Bekaret zarı bu noktada devreye girer ve gelen virüslerin içeriye girmesine kalkan olup onları yok eder.

Genç kızlık döneminde vajina bölgesinde oluşacak hastalıklardan şikayetçi olan bayanların sayısı çok azdır. Fakat evlilik gerçekleşip, kızlık zarı bozulduktan sonra mantar hastalığı başta olmak üzere vajina bölgesinde bir çok rahatsızlık ile bayanlar karşı karşıya kalmaktadırlar. Bunun sebebi de kızlık zarının artık olmamasından kaynaklanmaktadır.

Yazımızın üst bölümünde kızlık zarının bilinmeyen görevlerinden kısaca bahsettik. Halkımızın bildiği kızlık zarının görevi ise bayanların evlenmeden önce ilişki yaşayıp yaşamadığının öğrenilmesi şeklindedir.  Fakat son zamanlarda kızlık zarı dikimi işlemlerinin yapılmasının yaygınlaşması ve yapay kızlık zarı gibi ürünlerin çoğalması ile birlikte kızlık zarı bozulmuş olan bayanlar bile daha önce ilişkiye hiç girmemişler gibi, ilişkilerinde kanama meydana getirebilmektedirler. Yapay kızlık zarı sayfasından bunun nasıl mümkün olabildiği hakkında hemen bilgi alabilirsiniz.

İletişim

Merve Hanım'dan 7/24 Detaylı Bilgi Alabilirsiniz. Şuanda Online!
Orijinal Ürün Kullanın, Riske Girmeyin. Japon Distribütörüyüz !

05365683014

7 Adet Yorum bulundu
  • Rabia

    Bana göre kızlık zarının hiç bir işlevi yok. Madem ki vajina içerisine gelen mikropları önlüyor, o zaman patladıktan sonra savunmasız halde mi kalıyoruz. Oysa ki 18-25 yaş arasında bozulduktan sonra 40-50 yıl daha yaşıyoruz. Hastalık kapacak olsak bu geçen 45-50 sene içerisinde de mikroplar o bölgeden içeri girebilir. Bundan dolayı sadece bayanın bakire olduğunu anlamaya yarıyor, diğerleri bana hikaye gibi geldi.

  • İrem

    Kadınlarda fizyolojik olarak kızlık zarının neden var olduğu beni hep düşündürmüştü. Ben sadece gerdek gecesi kan getirip, bayanın kız olup olmadığının anlaşılması için var olduğunu düşünüyordum. Bilgilendirme yazınızı okuduktan sonra özellikle bebeklerde pisliği iç kısıma gitmesini engellediğini öğrendim. Elbette hiç bir şey sebepsiz yere yaratılmıyor.

  • Burhan

    İşin özü aslında bir işe yaradığı yok ama ülkemizde gericiler tarafından maalesef bekaretin sembolü olarak görülüyor. Hala bu düşüncede insanların olmasına şaşırıyorum.

  • Sedat

    Gerici mi... Bende aynı anda 3 erkeği idare eden her gün parasını yiyelim diye arabası olan erkek avına çıkan ve tüm bunlara rağmen erkeklere b*k atan şarküteri ürünü olmuş memleket kızlarını aşırı ilerici buluyorum. Kesinlikle bekareti olmayan veya hiç değilse bile başkasının artığı biriyle birlikte olmak istemem. Değersizleştirin sonra memlekette kadın cinayetinden yakının...

  • Saliha - Çorum

    Kızlık zarı ne işe yarar, görevi nedir , hymen nedir diye araştırmaya başlamıştım ki sizin sayfanıza denk geldim. Ürününüzü gördüm ve inanamadım. Sahte kızlık zarı nasıl olur, derken Merve hanımla görüşme sağladım. Anlattı ürünü ve bende sipariş verdim. Ürün birkaç gün içinde elime ulaştı denedim ve gördüm. İnanılmaz işe yarıyor. Çok teşekkür ederim ilginizden dolayı. Benim içimi ciddi derece de rahatlattınız. Tomarla dikim için para vermeye de, düşünmeye de gerek kalmadı artık.

  • Tansu - Düzce

    Ben Düzce'de tek yaşıyorum. Birkaç hafta sonra sevgilim bana yatıya gelecek. Muhtemelen birlikte olacağız ama o beni bakire zannediyor. Ya kızlık zarının görevi nedir ne işe yarar ya ? Saçma sapan bir şeye takılmış durumda Türk erkekleri. Sanırım yine de ürününüzden alıp onu kandıracağım. Daha önceki sevgilime yapmıştım. Şimdi bir yenisi daha ekleniyor ama hala gereksiz buluyorum bakirelik olayını.

  • asdas

    ulan önünüze gelene verin eleğe dönün sonra bekaret önemsiz bir gün birini severseniz ona dokunduğunuzda kaç kişi aklınıza gelecek kim bilir kevaşeler

Bir cevap yazın