Yapay Kızlık Zarı Yorumları

2001 yılından bu yana Türkiye'de de satışını resmi distribütör olarak gerçekleştirdiğimiz yapay kızlık zarı ürünümüzü 60.000'den fazla bayan arkadaşımız kullanmıştır. Vermiş olduğumuz rakam sadece Türkiye içerisinde orijinal Japon malı yapay kızlık zarını kullanan bayan sayısıdır. Dünya genelinde ise 2017 yılı Aralık ayı itibariyle toplam kullanım sayısı 1.000.000 bayanın üzerindedir. Bu makalemizin içerisinde yapay kızlık zarı yorumları hakkında müşterilerimizin bize yapmış oldukları geri dönüşleri paylaşacağız.

Yapay kızlık zarı kullananların sayısı bu derece fazla iken, kullanan bayanların çok az bir kısmı sitemizi yeniden ziyaret ederek yorum bırakmaktadır. Bunun sebebi ise özel bir ürün olduğundan dolayı, ilk gecesini sorunsuz bir şekilde atlatan bayanlar, bu durumlarını bir an önce unutmak istiyorlar veya da yakalanma duygusu ile yeniden sitemize giriş yaparak yorum bırakmak istemiyorlar.

Yapay kızlık zarı yorumları

Fakat yine de yapay kızlık zarı yorumları sayfasında bazı müşterimizin ürünü kullandıktan sonra elde ettikleri sonuçları okuyabilirsiniz.

Yapay kızlık zarının satışını gerçekleştirdiğimiz 60.000 bayan içerisinde, eşi ile bu ürünü kullandıktan sonra olumsuz sonuç aldığımız tek bir bayan arkadaşımız dahi bulunmamaktadır. Fakat test ürününü kullanım talimatlarına uymadan uygulayan çok nadir müşteri kesimimizden test aşamasında olumsuz geri dönüşler aldık. Daha sonra kullanım talimatlarını anlatıp bu şekilde kullanmalarını rica ettiğimiz zaman ise doğru sonuca ulaşarak bize teşekkür ettiler. Kullanım talimatlarına uymadan yapay kızlık zarı kullanıldığı zaman beklenilen sonucu alamayabilirsiniz. Bu durumda yeniden yapay kızlık zarı siparişi vermek zorunda kalabilirsiniz. Yeniden masrafa girmemek adına lütfen ürün elinize ulaşınca detaylı kullanım talimatlarını alarak o şekilde test ve uygulama işlemini gerçekleştiriniz.

Yapay kızlık zarı yorumları, kullanım talimatlarına uyulduğu taktirde % 100 olumlu şekildedir. Bazı firmalarda satışı daha uygun fiyatlara gerçekleştirilen Çin malı yapay kızlık zarı yorumları incelendiği zaman olumsuz olduğunu görebilirsiniz. Orijinal ürün olmadıktan sonra iyi bir şekilde sonuç elde edilmesi zaten beklenmemektedir.

Eğer siz de daha önceden sahte kızlık kanı kullandıysanız ve yorumunuzu bırakarak, diğer müşterilerimizin de yapay kızlık zarı yorumlarından istifade etmesini isterseniz, bu sayfamızın altında yer alan yorum bölümünü kullanabileceğiniz gibi, sitemizde yer alan yorum sayfasını da kullanabilirsiniz. Yorum bırakmak tamamen ücretsiz olup, kişisel verileriniz yayınlanmamaktadır.

İletişim

Merve Hanım'dan 7/24 Detaylı Bilgi Alabilirsiniz. Şuanda Online!
Orijinal Ürün Kullanın, Riske Girmeyin. Japon Distribütörüyüz !

05365683014

4 Adet Yorum bulundu
  • Deniz

    Yapay kızlık zarı kullanıcı yorumlarını okuyarak ben de kullanmaya karar verdim. Ürünü sipariş verdim yarın elimde olacakmış bakalım nasıl sonuç alacağım. Sonuçları buradan yazacağım.

  • Deniz

    Uzun bir aradan sonra yapay kızlık zarını kullanma fırsatı buldum. Şunu söylemeliyim ki kızlık zarını daha önce kaybetmiş bütün bayanlar boşu boşuna ameliyatlara o kadar çok para veriyorlar ve bıçak altına yatıyorlar. Bu ürün gerçekten bir mucize arkadaşlar. Öncelikle firma taahhüt ettiği gizlilik prensiplerine son derece özen gösteriyor. Aklıma takılan bütün soruları gece 3'te bile aradığımda kibarca cevaplıyor. Kullanımı da anlatıldığı gibi zor değil çok basit. yerleştirdikten sonra yarım saat kadar bekledim. Daha sonra bir film açarak kendi kendime mastürbasyon yaptım ve yeteri kadar ıslanmam olunca da parmağım ile müdahale ettim. Parmağımı soktuğum anda kan dışarıya akmaya başladı. Eğer ki daha önce defalarca ilişki yaşamış olduğumu bilmeseydim kızlığımın bozulduğunu düşünecektim. O derece inandırıcı ve başarılı bir ürün. Yapay kızlık zarı kullanmayı düşünen bütün arkadaşlara tavsiye ediyorum.

  • Ebru

    Sitenizin hangi sayfasını dolaşırsam dolaşayım mutlaka işe yarar bilgilere ulaşabiliyorum. Özellikle kızlık zarı kapsülünü kullanan arkadaşlar, kullanmayı düşünen arkadaşlara oldukça yardımsever bir tonda yaklaşıyorlar. Bu çok güzel bir şey. Ben nasıl olsa kullandım, bundan sonra kullanacak olanlardan bana ne diyip kenara çekilmekten ziyade yardımcı olmaları bayan dayanışmasının en büyük göstergesidir. Helal olsun sizlere diyorum. Ben de kullanıp yorumumu yapacağım ve daha sonra bildiğimi diğer bayan arkadaşlarım ile de paylaşacağım.

  • Ceyda - Ordu

    Onca memnuniyete bir de ben eklendim bugün itibari ile. İyiki yorumlarınızı incelemiş ve sipariş etmişim. En başta acabalarım oldu doğrusu. Sipariş verip vermemekte ikilemde kaldım. Fiyat da gayet makul olunca denemek istedim. Bu fiyata bu kalite inanılır gibi değil. Ben flörtümle denedim. Evime çağırdığımda ondan habersiz denemek istedim ve bakireliğimi bozdu diye inanılmaz endişelendi. Bende ciddi bir şey düşünmediğim için kendisine itiraf ettim ve temizlenip birlikteliğimize kaldığımız yerden devam ettik. Bundan sonrası için evlenirken özellikle tercih edeceğim tek adres sizsiniz.

Bir cevap yazın